1 uges ferie på Astoria Palace i Palermo inkl. flybilletter for 3.642,50 kr.

1 uges ferie i Palermo på Sicilien inkl. flybilletter for 3.642,50 kr.

 

Få en uges pragtfuld ferie på Astoria Palace Hotel i Palermo inkl. flybilletter for 3.642,50 kr.

 

Tempoet er højt i Palermo, hvor det kan være passende, at tage en slapper i parken ved Via Giulia, hvor du oplever den siclianske hverdag passere forbi.

e den smukke klosterruin med de røde kupler på San Giovanni degli Eremiti, som du finder på Via dei Benedettini. Besøg det flotte kongepalads, Palazzo dei Normanni, hvorefter du kan fortsætte ad Corso Vittorio Emanuele, byens gamle charmerende hovedstrøg.

Mondello er en ferieby ved Palermo, omgivet af Monte Pellegrino og Monte Gallo. Tag da i øvrigt og gør dig den tjeneste, at tage et billede fra Pellegrino, og udover stranden og havet. Fantastisk og fuldstændig uforglemmeligt!

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 3.642,50 kr.

pr. person
Hotel i Palermo på Sicilien
Astoria Palace Hotel

Astoria Palace Hotel

 

Astoria Palace Hotel ligger blot 5 minutters kørsel fra havnen i Palermo og 8 km fra strandene i Mondello. Det tilbyder en elegant restaurant, gratis WiFi overalt og moderne værelser med gratis Mediaset Premium-kanaler. Der tilbydes desuden gratis parkering.

Brugerne på Booking.com giver stedet 7,4 i karakter.

Se tilbuddet her

De hurtigste flybilletter

Denne ferie er fra lørdag den 4. august til lørdag den 11. august.

Vi har fundet de hurtigste flybilletter fra Kastrup lufthavn og til Punta Raisi lufthavnen ved Palermo. Prisen er lige nu på 2.207 kr. hvilket er at foretrække, fremfor at spare 700 kr. for at få en rejsetid på mere end 14 timer på hjemrejsen.

Lufthavnen ligger en halv times kørsel fra Astoria Palace Hotel.

Denne flyrejse tager knap 3 timer. er naturligvis direkte.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor du befinder dig i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her