1 uges ferie i lejlighed i Caorle inkl. flybilletter for 5.372 kr.

Lejlighed i den lille og charmerende Caorle inkl. flybilletter for 5.372 kr.

 

Få en stor lejlighed og en god ferie ved Lecci Lido Altanea i Caorle inkl. flybilletter for 5.372 kr.

 

Caorle er en malerisk lille by ved Adriaterhavet, der forener godt og trygt, en fantastisk badeferie med et ophold i denne typiske italienske landsby. Med sin 18 kilometer lange kyststrækning, med sin flotte havnepromenade, og ligger vi tilmed egnens uspolerede natur oven i hatten, er der i den grad basis for en italiensk ferie, der på alle måder kun kan blive god.

Der er ingen tvivl om, at en tur ind til Venedig, det skal til, når du er på disse kanter. Et forslag må være, at du tager sejlturen derind, hvilket giver dig en fantastisk udsigt ind mod byen. Bådene sejler fra mange steder, nord for Venedig, og sejler tilmed meget ofte.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 5.372 kr.

pr. person
Lejlighed i Caorle i Veneto
Lecci Lido Altanea

Lecci Lido Altanea

 

Lecci Lido Altanea ligger i Caorle, blot 7 minutters gang fra stranden. Der bydes på udendørs swimmingpool, rummelig have med grilludstyr og legeplads samt lejligheder med aircondition. Der tilbydes gratis WiFi ved poolen.

Samtlige lejligheder har terrasse eller have, satellit-tv, værdiboks samt fuldt udstyret tekøkken og har desuden alle eget badeværelse.

Fra Lecci Lido Altanea er der 10 minutters kørsel ind til Caorle.

Brugerne på Booking.com giver stedet 8,1 i karakter.

Se tilbuddet her

De hurtigste flybilletter

Denne 2 ugers ferie er fra lørdag den 28. juli til lørdag den 4. august.

Vi har fundet de hurtigste flybilletter fra Københavns lufthavn og til lufthavnen i Venedig, Marco Polo. Rejsen koster 2.294 kr for en returbillet. Billigere bliver det, hvis du vil rejse i næsten 10 timer den ene vej.

Denne flyrejse tager 2 timer og er naturligvis direkte.

Fra lufthavnen til Caorle er der 45 minutters kørsel.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor du befinder dig i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her