5 dage på La Locandiera i Firenze inkl. flybilletter for 2.904,50 kr.

5 dage på hotel i Firenze inkl. flybilletter for 2.904,50 kr.

 

Få 5 hyggelige dage på La Locandiera i Firenze inkl. flybilletter for kun 2.904,50 kr.

 

Firenze er på alle måder en skønhed midt i Toscana, der ligesom dens hovedstad, ligeledes er en skønhed. På denne tur har du 5 dage i Firenze, men føler du for at se nærmere på den skønne region, er der naturligvis også muligheder for det.

Se duomo inde i det historiske centrum, hvor du samtidig kan se mange andre store seværdigheder som Uffizi museet, Palazzo Vecchio og Ponte Vecchio. Få et malerisk udsigt oppe fra Piazzale Michelangelo, eller nyd stilheden i Boboli haven.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 2.904,50 kr.

pr. person
Hotel i Firenze i Toscana
La Locandiera

La Locandiera

 

La Locandiera er en hyggelig Bed & Breakfast, som ligger i det centrale Firenze, blot 300 meter fra Santa Maria Novella Station.

Der tilbydes gratis trådløs internetadgang.

Værelserne har trægulv og eget marmorbadeværelse. De er veludstyrede og har aircondition, værdiboks og gratis toiletartikler.

Brugerne på Booking.com giver stedet 9,2 i karakter. Det er ganske enkelt fabelagtigt!

Se tilbuddet her

De hurtigste flybilletter

Denne 5 dages ferie er fra lørdag den 1. august til lørdag den 5. august.

Vi har fundet de hurtigste flybilletter fra Billunds lufthavn og til lufthavnen i Pisa. Rejsen koster 1.742 kr for en returbillet. Billigere bliver det næppe på den tid af året, med mindre du vil rejse i længere, men samtidig kun spare få hundrede kroner.

Denne flyrejse tager 2 timer og 20 minuter er naturligvis direkte.

Fra lufthavnen i Pisa, er der en togtur på knap halvanden time ind til Santa Maria Novella stationen, der er et stenkast fra hotellet.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor du befinder dig i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her