Fly fra København til Rom og bo 5 dage på Domus Castrense, som inkl. flybilletter koster 3.676 kr.

5 dage på Domus Castrense i Rom inkl. flybilletter for 3.676 kr.

 

Tag 5 dage i Italiens hovedstad i efterårsferien og bo på Domus Castrense, der inkl. flybilletter koster 3.676 kr.

Den italienske hovedstad byder dig på alt det, som du læser i historiebøgerne, og mere til. Oplev den spanske trappe, og stemningen i de hyggelige og mondæne gader derved. Se Peterskirken, Colosseum, Trevi-fontænen, drik en kop kaffe på Piazza Navona, eller gå på opdagelse i det hyggelige kvarter Trastevere.

Snyd heller ikke dig selv for en tur i den dejlige bydel, Trastevere, som du finder på den vestlige side af Tiberen og syd for Vatikanstaten.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 3.676 kr.

pr. person
Hotel i Rom i Lazio

Domus Castrense

Domus Castrense i Rom

 

Hotellet er blot få hundrede meter fra Termini stationen, altså kort sagt, har det en fremragende beliggenhed ift. metro og restauranter, som du let kan gå til.

Elegante værelser med trådløst internet, gratis, med morgenmad på sengen. Du skriver op dagen før, hvad tid du ønsker at få det serveret, og det kommer på klokkesættet.

Der er ikke 24 timers åben reception, men kommer du og skal booke ind om aftenen, har du modtaget en mail, hvorpå der står en kode, så di kan åbne døren. Herefter kan du hente nøglen til dit værelse. Det fungerer!

Brugerne på Booking.com giver hotellet den høje score 8,9 i karakter.

Se tilbuddet her

De bedste og hurtigste flybilletter

Denne rejse er fra den 15. oktober fra København og hjemkomst i Danmark den 19. oktober.

Vi har fundet de bedste flybilletter til Fiumcino lufthavnen i Rom, som du får for 1.838 kr. I efterårsferien koster flybilletter lidt mere end andre uger.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor I befinder jer i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her

Læs mere om Lazio her