B&B Cuore del Cilento i Castellabate inkl. flybilletter for 5.966 kr.

1 uges ferie i skønne Castellabate inkl. flybilletter for 5.966 kr.

 

Køb en lækker uges ferie på B&B Cuore del Cilento i Castellabate inkl. flybilletter for 5.966 kr.

Castellabate er et hyggeligt lille fiskerleje helt ude ved det Tyrrhenske hav, i den sydlige del af Salerno bugten. Herude er vi langt fra Campanias verdenskendte attraktioner, Amalfikysten, Pompej og regionens hovedstad, Napoli.

Solnedgangen kan være smuk mange steder, det er den naturligvis, men lige nøjagtig her, er den noget helt særligt Oplev dén og få kuldegysninger så langt tid du kan forestille. Et utroligt smukt syn udover havet! Udover solnedgangen og den hyggelige facon i byen, er der også tid til at opleve nogle af byens mange seværdigheder. Snyd ikke dig selv for at se Santuario kirken, og Chiesa di San Marco, som du finder nede på Piazza Giuseppe Comunale.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 5.966 kr.

pr. person
B&B i Castellabate i Campania
B&B Cuore del Cilento

B&B Cuore del Cilento

 

B&B er ved Castellabate, 48 kilometer syd for Salerno, og godt 2 kilometer fra havet. Stedet har egen restaurant, bar, der tilbydes fri wi-fi og gratis parkering.

Værelserne har udsigt til haven og swimmingpoolen, som du kan nyde fra terrassen. Der er eget badeværelse på alle værelserne.

Brugerne på Booking.com giver stedet 9,4 i karakter. Dette betyder i al sin enkelthed, at det er fabelagtigt!

Se tilbuddet her

De hurtigste flybilletter

Denne ferie er fra mandag den 7. august til mandag den 14. august.

Vi har fundet de hurtigste flybilletter fra Kastrup lufthavn og til lufthavnen i Napoli. For en rejse, som er direkte, er rejsen på 2 timer og 30 minutter og koster 2.201 kr. lige nu. For små 1.200 kr. kan du komme afsted, men med en rejsetid på mere end 8 timer hver vej.

Fra lufthavnen og ned til B&B Cuore del Cilento, er der 88 kilometer.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor du befinder dig i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her