2 ugers ferie på B&B i Desenzano inkl. flybilletter for 8.752,50 kr.

Bed & Breakfast i Desenzano inkl. flybilletter for 8.752,50 kr.

 

Beløn dig selv med 2 ugers ferie i de to første uger i juli. Bed & Breakfast i Desenzano ved Gardasøen inkl. flybilletter for 8.752,50 kr.

 

Gardasøen er en naturlig destination at pege på, når vi taler sommerferie, og hernede i den sydlige del af søen, er turismen ikke mindre end steder ved den lækre sø.

Ved Desenzano del Garda er du helt tæt på søen, og de store trækplastre som Gardaland og Paradiso del Garda, er under 15 kilometer fra byen.

Gardasøen er naturligvis hele attraktionen i sig selv. Denne SKAL opleves og nydes, for hvilke herlige naturlige omgivelser, den er omgivet af, er på alle måder i særklasse.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 8.752,50 kr.

pr. person
Bed & Breakfast i Desenzano del Garda

B&B Desenzano

B&B i Desenzano

 

Vi er fra dette fantastiske Bed & Breakfast blot 9 minutters gang fra stranden. Her får du tilbudt en stor udendørs pool, gratis cykeludlejning, så du kan køre rundt i det smukke landskab i al stilhed. På værelserne er der spisekøkken, badeværelse, TV, fri wi-fi og udsigt til poolen.

Brugerne på Booking.com skriver, at dette er deres favorit i Desenzano del Garda, og giver den høje karakter 9,2.

Her får du uden tvivl 2 ugers fantastisk ferie!

Se tilbuddet her

De hurtigste flybilletter

Vi har ikke fundet de billigste flybilletter (under 1.000 kr. men en rejsetid på over 15 timer), til gengæld de hurtigste, som kun tager 2 timer fra Billund lufthavn til Bergamo. Prisen er på godt 2.700 kr, og ja, det kan gøres billigere. Eksempelvis kan du flyve i dobbelt så lang tid, minimum, men så slippe med omkring 1.500 kr.

Det er smag og behag, og måske pengene der bestemmer rejsetiden. Vi ser det som en fordel, at flyve direkte, og så betale lidt mere.

Rejsetiden fra Orio al Serio lufthavnen og til Desenzano er på cirka 45 minutter.

Denne rejse er fra den 3. juli og hjemkomst i Danmark den 17. juli.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor I befinder jer i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her