Centralt beliggende lejlighed i Taormina

Centralt beliggende lejlighed i Taormina inkl. flybilletter for under 4.700 kr.

 

Tag en uges ferie i skønne Taormina inden skolernes sommerferie

 

Tag en uges ferie i skønne Taormina inden skolerne begynder deres sommerferie. Tag en uge i denne store lejlighed med balkonudsigt over Taormina, samt fly for kun 4.669,50 kr.

Taormina er kendt for sit maleriske centrum, der bl.a. tæller de smukke pladser som Palazzo Corvaja og Duchi di Santo Stefano. Byens placering over havet, er med til at give flere smukke udsigtspunkter. Det får du næppe smukkere end fra det antikke amfiteater.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 4.669,50 kr.

pr. person
Stor lejlighed med balkonudsigt

Suite de Roland

Dejlig taglejlighed i Taorminas centrum

Suite de Roland er beliggende i Taorminas gamle bydel, blot 500 meter fra byens katedral og 8 minutters gang fra Corso Umberto. Det græske amfiteater er blot 1,3 kilometer fra lejligheden.

Stor rummelig lejlighed med plads til 3 soveværelser og med plads til 6 personer. Der er fri wi-fi og TV.

Afstemningerne på Booking.com, der er uafhængige, giver gode anmeldelser til lejligheden, og især for dens beliggenhed. Balkonen med udsigt tæller naturligvis højt.

Se tilbuddet her

De bedste flybilletter

Vi har fundet direkte flybilletter fra Kastrup lufthavn til Catania, hvorfra der er en lille times kørsel op til Taormina.

Det er ikke de billigste flybilletter, men til gengæld de hurtigste, da rejsetiden blot er på 3.5 time. De billigste flybilletter er rejsetiden oppe over 16 timer.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor I befinder jer i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her