Flyv fra Aalborg og bo på Excelsior Residence i Cefalu inkl. flybilletter for 8.635 kr.

Excelsior Residence i Cefalu inkl. flybilletter for 8.635 kr.

 

Tag flyveren fra Aalborg og ned til Palermo, derfra videre til Cefalu og på Excelsior Residence inkl. flybilletter for 8.635 kr.

 

En ferie til Cefalu er først og fremmeste ferie, når vi taler ferie, der handler om sol, sommer og badestrande med kølige drikke. Grundet strandene ud til det Tyrrhenske hav, er byen en af Siciliens allerstørste turiststeder.

Tag da også og bruge lidt tid på byens centrum, og se bl.a. byens imponerende katedral. Dét, området og ikke mindst regionens karakteristiske hovedstad, Palermo, er det hele værd og efter ferien, er der kun én ting i hovedet. At komme tilbage!

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 8.635 kr.

pr. person
Ferieboliger i Cefalu på Sicilien

Excelsior Residence

Le Terrazze

 

Excelsior Residence er lige ved vandet, blot 5 minutters gang fra Mazzaforno Beach. Her finder du tilmed en udendørs pool, en dejlig have, og der er gratis wi-fi. Der tilbydes gratis parkering ved hotellet.

Boligerne har tekøkken, kogeplader og terrasse.

Se tilbuddet her

De bedste flybilletter

Denne rejse er fra den 7. juli fra Aalborg og hjemkomst i Danmark den 14. juli.

Vi har fundet de hurtigste flybilletter for 5.767 kr. Og det selvom rejsetiden er en lille smule lang på vej til Sicilien (over 9 timer).

De billigste flybilletter kan findes for under 3.000 kr. men der er altså en meget lang rejsetid. Billigere vil det også være for dig, som vil flyve fra Kastrup eller Billund.

Der er lidt over 1 times kørsel fra Palermo til Cefalu.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor I befinder jer i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her