1 uges ferie på NH Collection Genova inkl. flybilletter for 5.007,50 kr.

NH Collection Genova Marina i Genova inkl. flybilletter for 5.007,50 kr.

 

Giv dig selv en fantastisk ferie på NH Collection Genova Marina i Genova inkl. flybilletter for 5.007,50 kr for en hel uge i juli.

 

Genova, Liguriens storartede hovedstad, er en oplevelse for enhver rejsende. Genova er en stor havneby, men havnen er virkelig blevet mere charmerende i løbet af de sidste mange år.

Sug byen til dig oppe på Piazza de Ferrari, eller mærk byens hjerte, når du skal på shoppe på byens store hovedgade, XX Settembre. Nyd en drink, et glas vin eller et dejligt, genovesisk måltid nede i den gamle bydel, og fortsæt eventuelt festen ud på de sene nattetimer samme sted.

Du kan også tage en dukkert ved stranden. Her anbefaler vi, at du søger mod øst, ud mod Boccadasse, eller lidt længere fra byen, ude ved Recco. Små, charmerende byer, så tæt på regionens gigantiske nerve.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 5.007,50 kr.

pr. person
Hotel i Genova i Ligurien

NH Collection Genova Marina

NH Collection Genova Marina i Genova

 

Hotellet ligger ganske tæt på Genovas Akvarium, og er altså beliggende lige i centrum af byen. Herfra er der ikke lang op til Piazza Ferrari, eller smut en tur ind i de mange krogede gader, og tag et kig på de mange butikker, som sælger gode lokale varer fra Liguriens køkken.

Samtlige værelser har fri wi-fi, eget badeværelse og aircondition. Nogle af værelserne har balkon.

På restauranten serveres der gode liguriske fiske- og skaldyrsretter, moderne retter, samt italienske retter. Der er 2 terrasser med en skøn udsigt over vandet.

Brugerne på Booking.com, er ikke i tvivl efter deres ferie på NH Collection Genova Marina, og giver således karakter 8,7. Fremragende!

Se tilbuddet her

De bedste flybilletter

Denne rejse er fra den 8. juli fra København og hjemkomst i Danmark den 15. juli.

Vi fandt billige flybilletter for under 1.600 kr. til Bergamo. Herfra går der bus, rejsetid på under 1 time, og videre med tog fra Milano Centrale til Genova, en rejsetid på under 2 timer. Flyvetiden er på cirka 2 timer, men tager oftest kortere tid.

Vil du flyve ned til Genova fra Danmark, er det for det første, meget dyrt, og tidsmæssigt, er der næppe noget at spare, for der er minimum et skift + eventuel ventetid i lufthavnen.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor I befinder jer i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her