Fly fra København til Rom og bo 1 uge på Hotel Apollo, som inkl. flybilletter koster 6.821 kr.

Hotel Apollo i Rom inkl. flybilletter for 6.821 kr.

 

Tag 1 uges ferie i juli i Italiens brandvarme hovedstad, hvor du kan bo på Hotel Apollo, der inkl. flybilletter koster 6.821 kr.

Den italienske hovedstad byder dig på alt det, som du læser i historiebøgerne, og mere til. Oplev den spanske trappe, og stemningen i de hyggelige og mondæne gader derved. Se Peterskirken, Colosseum, Trevi-fontænen, drik en kop kaffe på Piazza Navona, eller gå på opdagelse i det hyggelige kvarter Trastevere.

Snyd heller ikke dig selv for en tur i den dejlige bydel, Trastevere, som du finder på den vestlige side af Tiberen og syd for Vatikanstaten.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 6.821 kr.

pr. person
Hotel i Rom i Lazio

Hotel Apollo

Hotel Apollo i Rom

 

Hotel Apollo ligger centralt i Monti kvarteret i Roms centrum. Her får du en taghave med udsigt over byen. Colosseum ligger 5 minutters gang derfra, og den nærliggende metrostation Cavour ligger 1 stop fra Termini Station.

Samtlige rummelige værelser har LCD-tv med satellitkanaler samt aircondition. Værelserne er funktionelt indrettet med træmøbler og blødt gulvtæppe.

Der serveres morgenbuffet på hotellet som serveres i taghaven.

Brugerne på Booking.com giver hotellet den høje score 8,2 i karakter, og hele 9,2 for beliggenheden.

Se tilbuddet her

De bedste og hurtigste flybilletter

Denne rejse er fra den 13. juli fra København og hjemkomst i Danmark den 20. juli.

Vi har fundet de bedste flybilletter til Ciampino lufthavnen i Rom, som du får for 1.923 kr. Rejsetiden er på  2.5 timer og er naturligvis direkte.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor I befinder jer i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her

Læs mere om Lazio her