Fly fra Aalborg til Milano og bo på Hotel Domaso ved Comosøen inkl. flybilletter for 9.918 kr.

Super lækkere Hotel Domaso ved Comosøen inkl. flybilletter for 9.918 kr.

 

Hotel Domaso er en favorit ved Comosøen, og du får 1 uge på hotellet inkl. flybilletter fra Aalborg til Milano, og retur for 9.918 kr.

Comosøen ligger i idylliske omgivelser, med smukke naturscener omkring søen og med de store Alper i baggrunden. Oplev bl.a. de charmerende byer som Bellaggio og Varenna og ikke mindst søens “hovedstad”.

Malpensa lufthavnen er blot en times kørsel, mens Lombardiets imponerende hovedstad, Milano, blot er halvanden times kørsel væk.

Sol og badeferie om få uger!

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 9.918

pr. person
Lækkert hotel ved  Comosøen

Hotel Domaso

Hotel Domaso ved Comosøen

Hotel Domaso ligger blot 2 minutters gang fra stranden. Her får du også en smuk udsigt over søen samt en stor swimmingpool. Hotellet har have, fri wi-fi og aircondition på værelserne.

Brugerne på Booking.com giver hotellet 9,6 i karakter, og får dets faciliteter får det hele 9,8 i karakter.

Se tilbuddet her

De hurtigste flybilletter

Vi har fundet de hurtigste flybilletter fra Aalborg til Malpensa lufthavnen i Milano med KLM til 5.224 kr. Turen har et skifte i Amsterdam og varer i alt 3 timer og 40 minutter.

Vil du spare penge på fly, og få prisen helt ned på 2.334 kr, er rejsetiden også derefter desværre. Mere end 17 timer derned og mere end 22 timer på hjemrejsen i rejsetid.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor I befinder jer i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her