Fly fra København til Venedig og book dig ind på San Clemente Palace Kempinski Venice i Venedig inkl. flybilletter for 10.979,50 kr.

San Clemente Palace Kempinski Venice i Venedig inkl. flybilletter for 10.979,50 kr.

 

Der venter dig en oplevelse af de store, når du booker dig ind på San Clemente Kempinski Venice i Venedig, som du inkl. flybilletter får for 10.979,50 kr.

Fantastiske Venedig skuffer aldrig! Det kan byen simpelthen ikke gøre, når du bevæger dig rundt i de små gader inde i centrum. Ved Markuspladsen får du at se en af de mest elegante pladser i Europa, spækket med smukke bygninger på alle sider.

Turen ned af Canal Grande vækker virkelig minder om en stortid, da Venedig var en af de absolut største trafikårer ved Adriaterhavet. Den ene kolosalle og endnu mere imponerende bygning efter den anden møder du på vejen. Ganske enkelt storslående!

Tag for din egen skyld også et smut ud på øerne Murano og Burano.

Book i dag til kun:Så bliver det ikke bedre!

kr. 10.979,50 kr.

pr. person
Hotel i Venedig i Veneto

San Clemente Palace Kempinski Venice

San Clemente Palace Kempinski Venice

 

Hotellet har en fantastisk beliggenhed på sin egen ø og byder på 2 barer, 3 gourmet-restauranter samt elegant indrettede værelser. Hotellet byder også på swimmingpool samt terrasse med udsigt over lagunen.

På San Clemente Palace kan gæsterne nyde livet og slappe af ved poolen, som ligger i hotellets egen park med pavilloner og masser af borde og stole.

Du får tilbudt gratis og regelmæssig bådtransport til og fra Markuspladsen.

Brugerne på Booking.com giver hotellet den høje score 9,2 i karakter, og hele 9,5 for beliggenheden. Fabelagtigt!

Se tilbuddet her

De bedste flybilletter

Denne rejse er fra den 11. juli fra København og hjemkomst i Danmark den 18. juli.

Vi har fundet de bedste flybilletter til lufthavnen i Venedig, som du får for 1.619 kr, men desværre også med et længere skift i Berlin, både ud og hjem. Vil du flyve direkte (rejsetid på 2 timer), skal du betale små 2.300 kr.

Se priserne her

Lej en bil

Uanset hvor I befinder jer i Italien, er der altid mulighed for at leje en bil og tage på tur i det skønne land.

Vi anbefaler AutoEurope til billeje. De sammenligner priser på tværs af en lang række biludlejningssteder, fra store, anerkendte udlejere som Avis, til de lokale centre, hvor der ofte er penge at spare.

Lej en bil her