Vi er Rejser Til Italien, og vi kan hjælpe dig på din rejse

Hos Rejser Til Italien, er det en sand fornøjelse, at præsentere, formidle og informere den viden om Italien vi har, videre til jer læsere her på siden. Herfra er kærligheden stor til støvlelandet, og hvis du endnu ikke har den, så har du det, når du har surfet lidt rundt.

Hvor starter dit næste eventyr?

Søg og find her jeres ferie til Italien og planlæg selv som I ønsker den. Skulle det alligevel blive for meget og spørgsmålene presser sig på, så kontakt os endelig.

Mød holdet bag

Jesper Kristensen

Co-Founder, skribent og rejsende i Italien

Jeg er manden bag artiklerne på rejsertilitalien.dk.

Fuldstændigt subjektivt synes jeg alt ved Italien er ren verdensklasse. Jeg har været Italiens-elsker siden de glade slut 80’ere, og har siden utallige rejser til det lækre støvleland fra nord til syd.

Hvis jeg skal fremhæve noget, bliver det italiensk fodbold, italienernes køkken, kultur og afslappede livsstil.

Jeg er konstant på opdagelse i det ”uopdagede” Italien, og har særligt stort kendskab til Ligurien, Lombardiet, Toscana, Lazio, Puglia, Campania og de smukkeste landsbyer i Italien.

Søren Henriksen

Søren Henriksen

Co-Founder og marketing/web

Det er mig med marketing og web.

Jeg holder primært af Italien på grund af foldbold, rødvin og maden. Min favoritregion er Toscana, som meget belejligt også ligger lunt i svinget hvad angår mad og vin.

Jeg har besøgt Italien en del gange gennem årene, og har i min ungdom bl.a. brilleret ved at medvirke i et nederlag på 23-0 til et fodboldhold fra Bologna.

Ved siden af rejsertilitalien.dk driver jeg konsulentvirksomheden Side7, hvor jeg rådgiver om Online marketing - primært SEO og AdWords.

Skriv til os her

Send os en besked – vi vil meget gerne høre fra dig!