Skip to main content

Vi er Rejser Til Italien, og vi kan hjælpe dig på din rejse

Hos Rejser Til Italien, er det en sand fornøjelse, at præsentere, formidle og informere den viden om Italien vi har, videre til dig som læser her på siden. Herfra er kærligheden stor til støvlelandet, og hvis du endnu ikke har den, så har du det, når du har surfet lidt rundt.

Hvor starter dit næste eventyr?

Søg og find her jeres ferie til Italien og planlæg selv som I ønsker den. Skulle det alligevel blive for meget og spørgsmålene presser sig på, så kontakt os endelig.

Mød holdet bag

Hos Rejser til Italien kalder vi os selv for eksperter på alt hvad der vedrører ferie i Italien. Dette tillader vi os at gøre, da vi har rejst i landet i mere end 25 år fra nord til syd og nogle af stederne flere gange.

Vi har været netop dér, hvor du skal rejse hen næste gang din tur går til Italien, og derfor er vi de rette at spørge inden din rejse.

Hvad enten du skal på ski i Dolomitterne, badeferie på lidoen, rundvisning i Colosseum, vandretur i Sila bjergene eller spise pasta for foden af Etna, så kan vi hjælpe dig med det meste.

Vi kan også tilbyde virksomheder, som har relevans til ferie og Italien, kan få vist deres produkter og fortælle om din virksomhed. Dette vil blive skrevet med sponsoreret indhold ift. gældende lovgivning.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en dialog med os, hvor vi også kan sende dig vores mediekit.

Tøv derfor ikke med at kontakte os

Jesper Mejer Kristensen

Co-Founder, skribent og rejsende i Italien

Jeg er manden bag artiklerne på rejsertilitalien.dk.

Fuldstændigt subjektivt synes jeg alt ved Italien er ren verdensklasse. Jeg har været Italiens-elsker siden de glade slut 80’ere, og har siden utallige rejser til det lækre støvleland fra nord til syd i mere end 25 år.

Hvis jeg skal fremhæve noget, bliver det italiensk fodbold, italienernes køkken, kultur og afslappede livsstil.

Jeg er konstant på opdagelse i det ”uopdagede” Italien, og har særligt stort kendskab til Ligurien, Lombardiet, Toscana, Lazio, Puglia, Campania og de smukkeste landsbyer i Italien.

Søren Henriksen

Søren Henriksen

Co-Founder og marketing/web

Det er mig med marketing og web.

Jeg holder primært af Italien på grund af foldbold, rødvin og maden. Min favoritregion er Toscana, som meget belejligt også ligger lunt i svinget hvad angår mad og vin.

Jeg har besøgt Italien en del gange gennem årene, og har i min ungdom bl.a. brilleret ved at medvirke i et nederlag på 23-0 til et fodboldhold fra Bologna.

Ved siden af rejsertilitalien.dk driver jeg konsulentvirksomheden Side7, hvor jeg rådgiver om Online marketing - primært SEO og AdWords.

Skriv til os her

Send os en besked – vi vil meget gerne høre fra dig!

  Samarbejde

  Ønsker du at samarbejde med os, kan du downloade vores mediekit her, og se nærmere.

  Rejser til Italien mediekit

  Partnere

  Booking.com

  Trenitalia

  Stefania’s Cooking classes

  Novasol

  Italiavia.com