Skip to main content

Pragtfulde Italien

Hvorfor denne side? Jo, ser du, for selvom vi har ey utal af artikler om alverdens steder i hele Italien, vil vi med denne side gøre det kort.

Til dig, som bare gerne vil se et dejligt billede fra Italien med en meget kort tekst, men som bare skal vække dig og mærke, at det er Italien og lige præcis det sted, som jeg skal besøge næste gang i min ferie.

Hver uge vil vi lægge et billede op med en kort tekst her, som kan være fra en strand, en sø (Comosøen eller Gardasøen), en by eller noget helt andet.

En top-10 rejsemål i Støvlelandet, bud på den billigste ferie i Italien eller hvad man SKAL opleve i landet, det får du altså ikke her på siden.

Men læn dig tilbage og se på pragtfulde Italien!

Portofino i pragtfulde Italien
Santuario Madonna della Corona på Monte Baldo ved Gardasøen

Santuario Madonna della Corona

Et lille rejsetips til din ferie ved Gardasøen. Vi er karvlet opad Monte Baldo, hvorfra du kan komme, når du er kommet til byen, Spizzai, hvorfra du kommer ud på en lille, men meget smuk gåtur op til kirken, Santuario Madonna della Corona.

Mantova i Lombardiet

Mantova

Kulturhistorie og arkitektur i verdensklasse, er noget som du kan sige og fortælle om fra hver en by og egn i Italien.

Mantova i den sydøstlige del af Lombardiet, er på ingen måde nogen undtagelse. Tag en dagstur til byen, eller hold en ferie der og oplev de omkringliggende områder.

Comosøen i Italien

Nesso ved Comosøen

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, men hvor skal den gå hen i Italien? Hvad med Comosøen hvor du kan opleve hyggelige byer, flotte palæer og haver og ikke mindst en dukkert i den dejlige sø.

Orta San Giulio i Piemoonte i Italien

Orta San Giulio

Oppe ved Orta søen i den nordøstlige del af Piemonte finder du byen, Orta San Giulio, der er en af de smukkeste landsbyer i Italien.

Søen er mest kendt for San Giulio øen, som du også lige kan ane på billedet. Men søen er ligeså meget et dejligt afbræk fra vores travle hverdag.

Desenzano del Garda

Desenzano del Garda

Desenzano del Garda finder du nede i den sydlige del af Gardasøen. Byens flotte centrum er en gave til sommerferien, efter en lang dag ved stranden ud til gardasøen.

Castel Sant'Angelo i Rom

Castel Sant’Angelo i Rom

Når du er i Rom skal du, naturligvis, hvis jeg må skrive det, se Peterskirken. Her i dette område finder du Castel Sant’Angelo, som du finder langs bredden ved Tiberen.

Fæstningen er i dag statsejet og huser nationalmusset. Hele fæstningen og hele området er dog et museum for sig selv.