Skip to main content

Badeferie i Bibione

Bibione er en pragtfuld badeby, som hvert år bliver besøgt af flere millioner turister, for at opleve det smukke vand og det dejlige klima.

Bibione på 20 sekunder

Bibione er sol, sol, sol og atter sol og masser af blåt adriaterhav omkring dig.

Der er dømt sommer og sol, når Bibione for alvor åbner dørene til en ny sæson. Den lange promenade med de mange butikker, sjov og masser af spil og leg, gør lidoen til en populær destination for mange turister.

Bibione ligger i regionen Veneto
Her ligger Veneto
Ferie i Bibione

Sådan kommer du til Bibione

I bil

Bibione er sammen med Gardasøen, et af de mest besøgte feriesteder i sommermånederne for kør-selv folket i Skandinaven.

Der er heller ikke langt derned, når bilen skal startes op. Fra den dansk/tyske grænse, er der knap 14 timers kørsel, det er faktisk et træk, man næsten kan klare uden pause?

Med fly

Den nærmeste lufthavn er i Treviso, der er kommet godt frem internationalt, ved hjælp af lavprisselskaberne. Derfra er der godt en times kørsel, og selvom lufthaven i Trieste er nærmere, er den sjældent besøgt af turister fra Skandinaven, medmindre du flyver indenrigs.

6 millioner turister om året i byen, kan vel dårlig tage fejl!

Bibione Veneto

Seværdigheder i Bibione

Bibione er sommerferie, med alt hvad der hører til. Den næsten 12 kilometer lange strandpromenade, og Adriaterhavets blå bølger, er grundlæggelsen for byens store tiltrækningskraft.

Naturligvis er det sommeren vi primært taler om, når turen går til Bibione, men byen er også stor på spa-ophold. Her har mange af de store hoteller åbent udenfor sæsonen, også om vinteren, hvor der kan slappes af. Selvom campingpladserne ligger på rad og række, og tættere end liggestolene på den lokale strand, skal der stadig bestilles plads i god tid.

Juni, juli og august, er månederne hvor det sker, og det er typisk en god idé, at bestille allerede i det sene efterår. Bliver stranden for tæt, er det naturligvis en god idé at udforske de dejlige byer, som Bibione ligger i nærheden af. Der er selvfølgelig Venedig, men også Trieste og Udine, er også værd at ligge et besøg forbi.