Skip to main content
Polignano A Mare, Adriaterhavets perle, ER virkelig en perle nede på hælen i Italien, og som du kender for dens ikoniske strand.
Polignano a Mare på 20 sekunder

Polignano a Mare er en by ved kanten af Adriaterhavet og er så smuk, at den bliver kaldt for “Adriaterhavets perle”.

Du kender formentlig byen for dens strand, som ligger i den fantastiske bygt, klemt inde mellem klipperne.

Nyd solen i byen, for den er der hele året rundt.

Polignano a Mare ligger i regionen Apulien
apulien (puglia) region på den italienske hæl
Ferie i Polignano a Mare

Sådan kommer du til Polignano a Mare

Med bil

Byen ligger 30 kilometer syd for Bari, og det er ligetil at finde vejen derned på SS16, der fører fra den ene vidunderlige by til den anden.

Smuk tur langs kysten

Denne motorvej E55 er forbundet med hele kysten, oppe fra den nordlige del af Puglia og helt ned til hælen ved Lecce.

Derfor er byen også et oplagt sted at holde ferie, hvis du skal ud og udforske regionen, om det så er i den nordlige eller sydlige del.

Polignano a Mare

Med tog og bus

Der er altid afgange med tog fra Bari og til Polignano og turen tager lige under 40 minutter.

Stationen er forbundet med både Bari og Brindisi, som er forbundet videre til både Foggia og Lecce.

Med fly

Fra lufthavnen i Bari, hvor der til tider er direkte forbindelse fra Danmark, er der en lille times kørsel. De direkte fly er dog primært i sæsonen fra april og til oktober de flyver, men må lige skrive, at Puglia kan noget hele året.

Der er også den internationale lufthavn i Brindisi, men er det nemmere og billigere for dig, er det altså via et skifte fra Danmark.

Tag toget til Polignano a Mare

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Polignano a Mare

Inspiration og skønhed

Polignano a Mare er ganske enkelt en skønhed! Det blå hav, det imponerende hulrum, som byen er allermest kendt for, hvor man ser badende folk, der bare nyder livet, nyder Italien og ikke mindst Polignano og Puglia.

Mange siger, at byen har givet mangt og meget inspiration for digtere og kunstnere, som i hobetal er ankommet til byen, for at finde idéer til deres næste værk.

Hi Hotel - Bari

Ferie i Polignano a Mare

Book din ferie i Polignano a Mare

Atmosfære og blå strande

Netop havet og klipperne i byens historiske centrum, er med til at løfte det hele til nye højder, og er med til at give atmosfæren en sublim kombination.

Volare

Her, hvor Domenico Modugno blev født, og sang “Volare – Nel blu dipinto di blu”. Ja, gæt en gang, hvor han har fået sin idé til den netop den tekst fra?

Stranden er naturligvis tildelt det blå flag, og derudover kan du nyde godt af lokalbefolkningens venlige sjæle, traditioner, der giver god plads og tid til gæsterne.

Fondazione Museo Pino Piscali

Du må ikke misse et besøg på Fondazione Museo Pino Piscali, der viser en stor samling af hans værker. Pino Piscali er fra Polignano a Mare, men døde i en alt for tidlig alder i en motorcykelulykke.

La Grotta Palazzese

Grotterne i Polignano a Mare, dem kommer vi naturligvis ikke udenom. De skal selvfølgelig besøges. Der er cirka 40 grotter nær byen, hvor langt de fleste kan besøges via båd. Disse er i den grad med til at pryde kysten omkring Polignano.

Byens mest kendte restaurant

Her findes der en meget kendt, og også populær restaurant, som I måske har set andre steder på det store internet. Restauranten hedder La Grotta Palazzese, og den kan du læse mere om her.

Læs mere om Puglia