Tropea – ferie i Calabriens perle

Vi er nede i det varme Calabrien, hvor vi finder Tropea. Denne smukke by regnes som en af de flotteste i Italien!
Tropea på 20 sekunder

Tropea er en de smukkeste og mest maleriske byer i Calabrien, hvor havet naturligvis, igen, spiller en central rolle. Tropea er inddelt i to stykker, grundet sin placering på en klippe.

Byens øvre del, der ligger 50 meter over havet, og har en flot udsigt over det Tyrrhenske hav, Mar Tirreno. Stranden er smuk, og det er ikke et under, at den regnes blandt de 20 smukkeste af sin slags i Italien. Det siger ikke så lidt!

Tropea ligger i regionen Calabrien
her ligger calabrien
Ferie i Tropea
Et paradis for dykkere

Lidt om Tropea

Det krystalklare, blå vand ved Tropea, er en lækkerbisken for dykkere, der tiltrækkes fra hele verden om sommeren. Er du mere til solbadning, er der plads nok på den lange og imødekommende kyststrækning, der stadig står fuldstændig uspoleret. Havnen er et livligt centrum i byen. Det er også her, der arrangeres mange ture fra, bl.a. ud til Stromboli, den lille vulkanske ø.

September er på alle måder en dejlig måned at rejse i Italien, og i Tropea, er det ikke mindre dejligt og ikke mindst festligt. Her finder Tropea Blues Festival nemlig sted, der foregår i byens gamle centrum. Læs mere om festivalen her.

De små hyggelige gader og stræder, med den flotte udsigt over havet, kan blive afløst af en anden imponerende udsigt, hvis det altså kunne friste? Parco nazionale dell’Aspromonte, der med sine over 64.000 hektar, giver en anderledes oplevelse i området. Nationalparken ligger små to timers kørsel fra Tropea.

Badeferie med dertil hørende, forskelligfarvede paraply-drinks, dykning, sejlture eller traveture i den smukke Aspromonte nationalpark? Muligheder og oplevelser mangler du ikke til flere uger hernede.

Syditalien er lækkert, men afstandende kan til tider være langsomme, derfor er rundrejser i i det syditalienske, noget der vinder mere og mere frem. Er du på sådan én, kan det eksempelvis nævnes, at du har næsten 5 timers kørsel fra Napoli, og godt 4 timer fra Salerno, der ligger for foden af Amalfi kysten.

Du skal lige have den sidste bemærkning! Om sommeren er bilkørsel ikke tilladt i Tropeas centrum, hvorfor du må parkere ved den store P-plads syd for byen.

Strandhotel
Agruturismo
Luksushotel

Booking.com har et fantastisk udvalg af hoteller, feriehuse, agriturismi og meget, meget mere. 

Her skal du overnatte

De bedste hoteller i Tropea

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel i Tropea. Det er super nemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Se de bedste hoteller i Tropea her

Bestil flybilletter til Tropea

Husk at bestille dine flybilletter til Tropea i god tid. Der er penge at spare, hvis du bestiller mindst et par måneder inden afrejse. Fra lufthavnen i Lamezia-Terma, har du en lille times kørsel ned til Tropea. Lufthavnen er den største i Mezzogiorno, efter Napolis lufthavn, og er efterhånden kommet i fuld sving, takket være lavprisselskaberne.

Lidt om Momondo

Momondo sammenligner priser på flyrejser til hele verden. De er smarte at bruge, fordi priserne på billetterne er konstante, og fordi de ikke tilføjer gebyrer eller ekstraudgifter ved bestilling.

Find billige flybilletter til Tropea (Lamezia-Terme)

Billige flybilletter