Skip to main content
Vibo Valentia er en gammel græsk koloni nede i den sydlige del af Calabrien som har fantastiske udsigter over det Tyrrhenske hav.
Vibo Valentia på 20 sekunder

Vibo Valentia er en pragtfuld feriedestination i det sydlige Calabrien.

Med det historiske centrum som base, har du en ferie i middelalderlige omgivelser og med fødderne lige ved stranden til det Tyrrhenske hav.

Vibo Valentia ligger i regionen Calabrien
her ligger calabrien
Ferie i Vibo Valentia

Sådan kommer du til Vibo Valentia

Med bil

Hvis du flyver til Lamezia Terme og lejer en bil, har du 40 kilometer sydpå foran dig inden du rammer Vibo Valentia. Her kører du på motorvej E45 ned mod Reggio di Calabria og tager frakørsel S. Onofrio/Vibo V. og efterfølgende kører du på SP15 og følger vejen mod Vibo.

Med fly

Lufthavnen i Reggio di Calabria ligger 1 times kørsel væk. Lufthavnen ligger i Lamezia Terme og den nærmeste.

Med tog

Togstationen i Vibo er forbundet med strækningen mellem Reggio Calabria og Lamezia Terme.

Vibo Valentia

Tag toget til Vibo Valentia

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Costa degli dei

Der også bliver kaldet Costa Bella, grundet de nære relationer til de æoliske øer. Vi taler om gudernes kyst som er 55 kilometer lang.

Pizzo Calabro

Her finder du den lille fiskerlandsby, Pizzo Calabro, der både er berømt for sit køkken og for sin fantastiske beliggenhed. Byen hæver sig stejlt over det krystalklare hav, som minder om noget fra en film, men som du kan opleve i virkeligheden i Calabrien. Byen ligger 10 kilometer fra byen.

Køkkenet i Vibo Valentia

Der er lange og traditionsrige historier fra køkkenet i Vibo. Men du skal ikke forlade området før du har sat tænderne i den lokale salami, Nduja di Spilinga og den berømte is fra Pizzo Calabro. Ingen tur til Italien uden gelato.

Best Western Hotel Metropoli - Genova

Ferie i Vibo Valentia

Book din ferie i Vibo

Beliggenheden Vibo Valentia

Vibo ligger langstrakte spor langs det Tyrrhenske hav. Byen ligger på en bakke, som har haft en strategisk betydning i den græske og romerske tid. Bakken er faktisk så høj, at rådhuset ligger næsten 500 meter over havets overflade.

Baglandet

I baglandet hersker Serre Calabresi, der er de calabriske apenniner, som er en bjergkæde, der i Calabrien, hersker i Catanzaro, Vibo Valentia og Reggio di Calabria provinserne.

Frodige marker

Det er et naturområde som er uberørt, og det er praktisk talt kun de lokale landmænd, som kommer her og kender området. Et landskab som giver frodige enge med olivenlunde, duftende hvedemarker, citron og appelsinlunde. Et område som giver dejlige frugter hele året rundt.

Vinmarkerne ligger på siderne på bakkerne og får sine briser fra det Tyrrhenske hav.

Centrum i Vibo Valentia

Inde i den middelalderlige landsby står det hele intakt og monumenterne, der er lavet i store lavasten, står som de har gjort i hele historien.

Castello Normanno Svevo

Castello Normanno Svevo dominerer hele byen. Det gamle slot huser i dag det arkæologiske museum. Museet blev opført i 1969 og opkaldt efter den lokale, Vibo Capialbi.

Åbningstider

Her kan du se de albanske samlinger og malerier, der er gravet ud fra den vestlige del af Vibo  siden 1969. Museet har åbent alle dage fra 9.00-19.30, men lukket hver mandag.