Skip to main content
Ischia er en ø i den fantastiske Napoli bugt. Øen er et sandt paradis, som med sit pragtfulde klima, er vært for sine strande og kurbade.
Ischia på 20 sekunder

Ischia er en formidabel og pragtfuld ø ude i Napolibugten.

Her får du forkælet dig selv i et af de mange kurbade, men du kan også tage på en vandretur, på en de mange vandreruter.

Ischia er forkælelse til dig.

Ischia ligger i regionen Campania
Her ligger Campania
Ferie på Ischia

Sådan kommer du til Ischia

For at komme til Ischia skal du med færger som afgår fra Napoli og Pozzuoli, mens der om sommeren også er afgange fra Salerno, Amalfi og Positano.

Ferie i Ischia

Færgerne

Hydrofoilfærgerne er de hurtigste. De sejler turen på 50 minutter og har kun passagerer med.

De almindelige færger, som også har køretøjer med, sejler turen på 70-75 minutter.

Ischia Porto

Færgerne lægger til i Ischia Porto, og den moderne del af byen, Ischia.

Vejen SS270, forbinder hele øen rundt, bemærk her, at dens østlige og sydlige del, ikke kører langs vandet, som i den nordlige og vestlige del.

Ischia i Campania

Ferie på Ischia

Ischia er den største ø i Napoli bugten, og er den folkerigeste efter giganterne, Sicilien og Sardinien.

Ischia er særdeles godt besøgt, for vejret her er fantastisk, men der bydes også på fremragende badesteder, her er stranden, Maronti, et gæstfrit sted at slikke solen.

Mineralske kilder

Ischias varme, mineralske kilder er et stort tiltrækningscenter på turisterne, og i særdeleshed, os fra den nordlige del af Europa. Kilderne og de mageløse kurbade, er også som at komme i en anden verden.

Øens terræn

Turisterne holder primært til ved Ischia, hovedbyen, men smut en tur ned sydpå til byen San’Angelo. Her bydes der også på vidunderlige hoteller, med tilhørende spa og kurbade.

Monte Epomeo

Hernede er freden mere markant, end i den nordlige, og særligt når du er kravlet op ad bjerget, Monte Epomeo, der rejser sig 780 meter over havet, og givet et spektakulært view udover bugten.

Termiske kurbade

Disse kurbade er kendt i hele verden og er med til at forkæle dig på din ferie. Øen har været berømt for dette siden grækernes og romernes tid.

Populær ø

De mange kilder på øen, som er med til at sikre dens popularitet og som hvert år får besøg af mere end 6 millioner turister, er både forkælende, men også helbredende.

De termiske parker og bade finder du over hele øen.

Vandreruter på Ischia

Det er ikke bare for dig som vil forkæle dig i et lækkert bad, men også til dig, som vil udfordre dig selv på en af de mange vandreruter, som der er her på øen.

La Scarrupata

Du finder 3 populære ruter på øen, hvor du både får den firske luft, men også fantastiske udsigtspunkter, som f.eks. ved La Scarrupata.

Efter et par uger med vandring, kurbad og masser af god italiensk mad, så kan man lidt igen.

Napolibugten er en berigelse for os mennesker. Ischia sætter prikken over i’et.