Skip to main content
Ferrari museet i Maranello er et spændende sted, også for dig, som ikke interesser dig for biler, men fascinerende at se bilen fra sin begyndelse til nutiden.
Ferrari museet på 20 sekunder

Få et indblik i den fascinerende historie bag den mest berømte bil i hele verden. Hvordan Ferrari opbyggede den bil, som siden skulle vise sig blandt de største.

Prøv også en prøvetur i en Ferrari, hvor du for alvor mærker de mange hestekræfter i den knaldrøde bil.

Ferrai musett ligger i regionen Emilia-Romagna
Her ligger Emilia Romagna
Ferie i Emilia-Romagna

Ferrari i Maranello

Tag på opdagelse i historien om Enzo Ferrari og hans fantastiske livsværk, bilen over dem alle, Ferrari.

Enzo blev født i Modena, men siden 1943 har Ferraris hovedkvarter været i Maranello.

Ferrarri formal 1 racer Maranello Emilia-Romagna

Vejen til Maranello

Modena ligger små 20 kilometer nord for Maranello, hvor motorvej E45 ligger lige mellem de to byer.

Har du egen bil, er der en køretid på 1 time inde fra Bologna, og Milano er faktisk ikke meget mere end et par timers kørsel væk.

Med tog til Maranello

Med tog fra Bologna og mod Modena kan du være i Maranello på knap 2 timer. Dette inkluderer et skifte i Modena, hvor du skal stå af toget og gå over i bussen, som holder et par minutters gang væk.

Når du ankommer til Maranello, er der 5 minutters gang fra stationen og over til Ferrari fabrikkerne og museet.

Book din ferie i Maranello

Maranello Ferrari Emilia-Romagna

Ferrari museet

Personligt er jeg ikke super fan af biler, Formel 1, eller hvad der nu kan ses på TV. Men jeg må sige, trods min sparsomme interesser for biler, så er dette en fascinerende oplevelse at komme ind og se.

Her får du hele historien fra slutningen af 40’erne, hvor drømmen blev født og til i dag. Fra den allerførste bil til de nyeste og mest moderne, til alle deres sejre i Formel 1, som heldigvis er mange og til deres allerstørste stjerner, som har kørt en af deres biler.

Michael Schumacher

Her kommer vi ikke udenom at nævne tyskeren, der kørte for Ferrari fra 1996 til 2006, med hvem han vandt 5 VM-titler på stribe fra 2000 til 2004. Sæsonen i 2002 blev et fuldstændig suverænt løb for Schumacher og Ferrari, da han vandt 15 ud af 17 løb.

Tag en tur i en Ferrari

Du har naturligvis også mulighed for at tage en tur i en af de seje biler. Biludlejningsfirmaerne ligger rundt omkring museet og fabrikken og du kan ikke undgå at finde dem.

Der er forskellige former for at tage en tur, men til information, så er det ikke nogen billig fornøjelse. Men med garanti en oplevelse.

Den ældste Ferrari

Ferrari
Ferrari