Skip to main content

Tag til fodbold på Stadio Luigi Ferraris

Det er stærkt anbefalelsesværdigt at tage på Stadio Luigi Ferraris, der ligger i Marassi området, for at tage ind og se enten Genoa eller Sampdoria, Genovas to storklubber, som begge spiller i den italienske Serie A.
Fodbold i Genova på 20 sekunder

På Stadio Luigi Ferraris spiller enten Genoa eller Sampdoria, som begge spiller i Serie A. Medmindre der er storkamp, er der sjældent udsolgt på stadion, men det betyder ikke, der ikke er en fantastisk stemning.

Så hvis du er i Genova og gerne vil opleve ægte Serie A stemning, så er det ikke nødvendigt at drøne til Milano eller Rom.

Stadio Luigi Ferraris kan levere varen!

Genova ligger i regionen Ligurien
Her ligger Ligurien
Fodboldferie i Genova

Lidt historie om klubberne

Genoa er den ældste klub i Serie A. Klubben er født i 1893, og er over 50 år ældre end sin nabo fra Sampdoria, der er en sammenlægning af Sampierdarenese og Andrea Doria, og blev officielt født i 1946. Begge klubber har været oppe og nede i de italienske rækker, og så sent som i 2011, var Sampdoria en tur nede i Serie B, mens det er 9 år siden Genoas sidste besøg i den næstbedste række.

Mesterskaber er begge klubber også indehaver af, men det er dog mange år tilbage. Genoa har vundet hele 9 italienske mesterskaber, det seneste er dog helt tilbage fra 1924, mens Sampdorias eneste mesterskab er noget nyere, og er fra 1991.

For begge klubbers vedkommende, er der den dag i dag, meget langt til at blive det bedste hold i Italien, og altså vinde Scudetto, der er ordet for at vinde det italienske mesterskab.

Fodboldrejser Sampdoria og Genoa

Stemningen på Marassi

Der er meget sjældent udsolgt på Ferraris, men til de store kampe kan det godt komme tæt på, både ved Sampdoria og Genoas hjemmekampe. Det samme gør sig naturligvis også gældende ved Derby della Lanterna, det store lokalopgør, der er ét stort gigantisk inferno i larm, kanonslag, flag, tifoer, som vi alle forbinder med italiensk fodbold.

Når de to klubber nu ikke kæmper om mesterskaber og andre pokaler, er det disse to kampe i sæsonen, der er alt afgørende for klubberne, og ikke mindst for de to fangrupper. Der er så meget nerve i disse kampe, så har du muligheden for at se dette derby, så gør det!

Sampdoria Point Genova

Shopping

Sampdoria har to butikker i byen. Den ene ligger inde på stadion ved Gradinata Sud, men medmindre du har sæsonkort dertil, er der ikke adgang. Derfor vil det være Sampdoria Store som du skal købe jeres merchandise og billetter hos.

Butikken har åbent mandag fra 15.30 til 19.30, og de øvrige dage fra kl. 9.00 til kl. 19.30. Der er lukket om søndag, medmindre det er den søndag, hvor Sampdoria spiller på hjemmebane, for så er der åbent helt frem til kampstart, og her er det også muligt at købe billet til kampen.

Butikken ligger på Via Cesarea 107r, tæt på Park Vittoria, og er et dejligt og roligt kvarter, hvor der efter turen i Sampdoria Store, som er en stor oplevelse, bør nydes en cappuccino på en af de mange hyggelige caféer på Via Cesarea, som er en utrolig flot og indbydende gade.

Booking.com

Bestil hotel til fodboldrejsen

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til fodboldferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel i Genova. Det er super nemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Se de bedste hoteller her

Bestil flybilletter til Genova

Husk at bestille dine flybilletter til fodboldferien i Genova i god tid. Der er penge at spare, hvis du bestiller mindst et par måneder inden afrejse.

Lidt om Momondo

Momondo sammenligner priser på flyrejser til hele verden. De er smarte at bruge, fordi priserne på billetterne er konstante, og fordi de ikke tilføjer gebyrer eller ekstraudgifter ved bestilling.

Find billige flybilletter til Genova

Billige flybilletter