Skip to main content
Camogli er en hyggelig lille fiskerby, med få tusinde indbyggere, og lukrerer godt på byens charmerende udseende og beliggenhed.
Camogli på 20 sekunder

Camogli er en typisk lille ligurisk by, som med al sin charme ligger ud til den italienske riviera.

Her kan du nyde solen på den magiske strand, hvor solen skinner fra marts til november. Nyde de små gader og den fascinerende kirke, der er byens vartegn.

Camogli ligger i regionen Ligurien
Her ligger Ligurien
Ferie i Camogli

Sådan kommer du til Camogli

Camogli er en lille by i Ligurien, der ligger øst for Genova, blot en halv times kørsel for den store havneby.

Vi foreslår du tager toget til Camogli, da det godt kan være presset med at få parkeringspladser, og så slipper du tilmed for den tætte trafik og p-billet.

Køb togbilletten her

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Excelsior Palace Hotel Rapallo Ligurien
Her skal du overnatte

De bedste hoteller i Camogli

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Book din ferie i Camogli

Camogli

Typisk bybillede i Ligurien

Byen er en hyggelig lille fiskerby, med få tusinde indbyggere, og lukrerer godt på byens charmerende udseende og beliggenhed.

Camogli er kendt for sine karakteristiske, farverige bygninger, som vi i øvrigt kender meget godt fra andre byer i Ligurien.

De liguriske farver i Camogli

Husene er malet i mange forskellige farver, der alle er lyse naturligvis. Grunden til de farverige huse i netop Camogli, er, at så kunne fiskerne kende deres hjem, når de kom hjem efter en lang periode på havet.

Santa Maria Assunta i Camogli

Camogli er stærkt tiltrukket af turister, og det er ikke så underligt. Lille by med små hyggelige caféer og restauranter ud til vandet, og små, søde butikker, der disker op med mange lækre sager fra lokalområdet. Turisterne elsker netop dét!

Camoglis varetegn

Byens mest kendte varetegn, er Basilica di Santa Maria Assunta, der er placeret helt ud til vandet, og blev indviet tilbage i 1826.

Museum

Vi foreslår et besøg på byens maritime museum, som indeholder værker fra havet omkring byen. Her kan du også se stærke sager fra 2. verdenskrig, hvor bl.a. torpedoen, der sænkede det britiske skib Washington.

Pragtfulde Camogli ved vandet

Camogli er omgivet af smuk natur, og der er masser af små vandrestier, som kan føre dig ud på den smukkeste tur langs middelhavet. Her kan du nå Punta Chiappa, en smuk fiskerby, som har taget sit navn fra den klippe, der strækker sig ud i havet. På en af disse naturskønne stier finder du den romerske kirke, San Nicolo di Capodimonte.

Sejltur til San Fruttuoso

Tag en sejltur til den gudesmukke bugt, San Fruttuoso, som også kan gås til via en meget stejl sti. Er du her i maj, hvilket er et fremragende tidspunkt at besøge Italien (forår), er der i San Fruttuoso en stor fiskefestival, den anden søndag i maj.

Sæt dig og nyd livet

Det er nu tid til at sætte sig i stolen på stranden, og nyde den dejlige by, mens de liguriske bølger rammer ind over molen. Det er som et maleri!