Skip to main content
Corniglia er en af de fem byer på den smukke kyststrækning, Cinque Terre.
Corniglia på 20 sekunder

Corniglia er den eneste by ved Cinque Terre som ikke er beliggende ved havet.

Men trods dette, er byen en skønhed for krop og sjæl og hvor freden for alvor har lagt sig.

Corniglia ligger i regionen Ligurien
Her ligger Ligurien
Ferie i Corniglia

Sådan kommer du til Corniglia

Med tog

Som det er med disse byer, så er den letteste transport ud til Cinque Terre, er at tage toget. I denne by skal du dog op ad 382 trappetrin, før du kommer op til centrum.

Vi har et samarbejde med Trenitalia, så du nemt kan købe din togbillet online. Det eneste du skal, er at stige på toget og vise den QR-kode som er på din togbillet.

Med bil

Det er sådan med alle byerne ved Cinque Terre, at du ikke kan køre helt ned til selve centrum af byen. Der vil altid være et godt stykke at gå, og dette er også tilfældet med Corniglia.

I denne by har du godt 500 meter fra den parkeringsplads, der er nærmest byen, og så er den sti ned til byen, både smal og temmelig snoet.

Hotel i Italien

Hotel i Corniglia

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Book din ferie i Corniglia

Corniglia

Seværdigheder i Corniglia

Det skal siges, at byen faktisk er den mindst besøgte by ved Cinque Terre. Det skal vi ikke tage for mere end hvad det er, men en af årsagerne kan være, at der byen ikke er beliggende ved vandet, som de øvrige byer er det.

Men en gåtur nede i centrum er altså også en seværdighed. Når du går på Via Fleschi oplever du den autentiske stemning, som der opleves netop her, hvor du kan købe en masse lokale delikatesser.

San Pietro kirken

Dette er landsbyens vigtigste monument. Kirken er bygget i gotisk-genovesisk stil omkring år 1350. Især facaden med mange dekorationer, er bestemt et syn værd.

Læs mere om Ligurien

Jamen vi kan jo skrive stolpe op og stolpe ned om hvor fantastisk Ligurien er helt ovre fra Cinque Terre og her til grænsen til Frankrig.

Genova