Skip to main content
Termoli er en dejlig og afslappende badeby nede i Molise.
Termoli på 20 sekunder

Termoli har en dejlig strand ud til det azurbla Adriaterhav og med byens gamle bydel med Castel Svevo, finder du al den syditalienske charme som du har ledt efter.

Termoli ligger i regionen Molise
Her ligger Molise
Ferie i Termoli

Sådan kommer du til Termoli

Med tog

Byens togstation er forbundet med Bologna mod nord og med Molises hovedstad, Campobasso. Den rejse mellem de to byer, Campobasso og Termoli tager 1 time og 45 minutter.

Her på hjemmesiden har vi et samarbejde med Trenitalia. Her kan du med fordel købe togbilletten online. Det eneste du skal gøre, er, at vise den QR-kode som følger med ved dit køb.

Bil ferie i Italien

Med bil

Byen har ingen lufthavn, og den nærmeste er Bari, som ligger to timers kørsel nord for byen, og Napoli, hvorfra der er 2 timer og 30 minutters kørsel. Termoli ligger ved motorvej A14, der løber oppe fra Bologna, og hele vejen ned til Taranto i Puglia.

Castel Svevo i Termoli

Udover det azurblå hav og fine strandsand, og naturligvis masser af syditaliensk charme, byder Termoli også på flere flotte attraktioner. Castello Svevo, ligger i Termolis gamle bydel og er symbolet på byen, og den enorme Cattedrale di Santa Maria della Purificazione, som du finder på Piazza Duomo.

Termoli i Molise

Naturen ved Termoli

I Termolis “skærgård”, ligger Isole Tremiti, der er en del af Parco Nazionale del Gargano.

Stedet rummer et imponerende naturreservat, så har du tiden til det, er der til en dagsrejse derud. Og bare rolig, hvis altså du rejser mellem marts og november, der er godt vejr og masser af solskin.

Isole Tremitis regnvejr er meget begrænset, og falder primært i de få vintermåneder, som dette syditalienske område ligger i.

Er du til fisk, så spørg efter den lokale fiskesuppe i byen. Den er populær og kendt i hele Italien.

Termoli i Molise
Termoli i Molise

Ferie i Termoli

Byen ligger smukt og kigger ud over Adriaterhavet, og netop det sted, med dertilhørende badestrand gør, at byen er en af de populæreste badebyer på den centrale del Adriaterhavskysten.

Byen fik i 2009, udvidet deres areal ved havnen, hvor der er 300 pladser, hvis I kommer til byen i jeres flotte yacht.

Havnen er derudover et meget benyttet sted hvor der holdes mange af byens forskellige events.