Skip to main content

Samarbejde med Trenitalia

Rejser til Italien har pr. 1. juli 2022 indledt et samarbejde med Trenitalia, hvilket både er stolte og glade for kan lade sig gøre, og at et så stort et selskab vil samarbejde med os.

Dette vil gøre, at det bliver endnu nemmere for dig at booke din rejse i Italien, for du har det hele lige ved hånden når du skal transportere dig rundt i det smukke land.

Både på denne side, men også mange andre sider på vores hjemmeside, har du nemlig direkte adgang til bestilling af din togbillet. Så har du den allerede ved hånden når du er kommet frem.

3 smukke togrejser i Italien

Herunder kommer der et bud på 3 flotte togrejser, som du kan rejse på og opleve på din ferie i Italien. Der er virkelig mange rejser i Italien, som både er smukke og overvældende, men vi har denne gang cirklet det ind til tre ruter.

Så er der heldigvis basis for nogle flere på listen på et andet tidspunkt.

Tag toget i Italien

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Fra Ligurien til Toscana

På denne rejse vil du stå på toget i Genova og tage mod Pisa, hvor du selvfølgelig skal se det skæve tårn. Så kan du fortsætte mod Firenze, som næsten behøver ikke anden intro, men så kan du jo se Ponte Vecchio, Duomo og Uffizi.

På vejen tilbage kan du gøre stop ved Montecatini og tage et termisk bad, fortsætte mod Lucca og se en af de 100 kirker og videre mod Carrara og se de enorme marmorbrud.

Vi har ikke glemt Cinque Terre, for det er oplagt at stoppe her, enten i starten af rejsen eller ved slutning, for her skal du selvfølgelig se en af de fem landsbyer.

Fra Lazio til Umbrien

Når du er ankommet til Rom, og det skal nævnes, at hvis du lander i Fiumcino, kan du tage toget ind til hovedstaden, som kun tager 32 minutter.

Jeg kan ikke nævne noget i Rom, som du formentlig ikke kender, men det kan jo være du ikke har besøgt byen? Der er trods alt mennesker, som endnu ikke har set den evige stad, men er det tilfældet, er de gået glip af Peterskirken, Colosseum, den spanske trappe, Piazza Navona, Trevifontænen og jeg kunne fortsætte.

Fra hovedstaden går det videre mod den grønne region, Umbrien, hvor du oppe i den nordlige del af den, kan stå af ved blomsterbyen Spello, lidt længere henne kan du stå af i Assisi, og se hvor Franz kom fra. Du kan fortsætte videre fra Assisi og mod Perugia, som har et stort, men hyggeligt middelaldercentrum.

Det er en fornøjelse at køre med tog gennem Umbriens grønne og bakkede landskab.

Fra Calabrien til Sicilien

Stå på toget ved Lamezia Terme og tage til Tropea, der er en af de smukkeste landsbyer i Italien, og få en storslået udsigt over havet og Stromboli. Herefter fortsætter du ned mod Reggio Calabria, hvor du skal ind og se bronzestatuerne på det arkæologiske museum.

Du tager færgen over til Messina, hvor du kan se den enorme katedral fra Normannerne, inden du fortsætter ned mod Taormina og trækker vejret dybt med udsigten over amfiteateret og havet. Fortsæt ned mod Siracusa og oplev Ortiga, øen i byen, og hvor du kan fare vild blandt de adelige paladser.

Tilbage mod Lamezia kan du tage ind og se Catania og gøre et stop ved Pizzo inden du skal over til lufthavnen.

Italiens regioner

Hver enkelt region har så meget smukt at byde og flere oplagte togrejser, som du kan rejse på.

Læs her om regionerne