Skip to main content

Costa Smeralda

Costa Smeralda er hvide sandstrande og luksus på Sardiniens nordlige kyst, hvor du kan nyde det pragtfulde klima.

Vi befinder os på Sardiniens nordkyst.

Fra lufthavnen i Alghero, har du godt 160 kilometer, men bemærk her, at der ikke ligefrem er 3-sporede motorveje, så turen i bil, kan nemt snige sig op over to timers kørsel.

Er du på ferie i den sydlige del af Sardinien, nærmere bestemt ved Cagliari, og du finder lyst til den vilde natur og ikke mindst skønhed, så har du næsten 300 kilometers vej foran jer.

Ferie i Costa Smeralda

Costa Smeralda var tidligere en afsidesliggende, og ikke mindst vild naturstrækning, der strækker sig fra Golfo di Cugnana og videre til Golfo di Arzachena, og har siden 1950’erne været et populært rejsemål.

Smuk kyststrækning

Kyststrækningen er områdets helt store turistkilde, og ser man nærmere på området, hvor det azurblå hav bølger ind i de hyggelige bugter på de fineste strande du kan tænke dig, finder man svaret på hvorfor.

La Maddalena

Øgruppen La Maddalena, der består af en række små-øer, er populært for sejlere og dykkere i det smaragdgrønne vand.

La Maddalena er en af nationalparken, Parco Nazionale dell’Arcipelago di La Maddalena. Fra Palau, er der hyppige færgeafgange til La Maddalena.

Ferie på Costa Smeralda

Hold ferie på en af de smukkeste kyststrækninger på Sardinien.

Book din ferie 

Hotel

Seværdigheder i Costa Smeralda

Porto Cervo er Costa Smeraldas hovedby. Her finder du små, og meget, meget, dyre butikker, lækre restauranter og store luksushoteller.

Læg vejen forbi Chiesa Stella Maris, en fantastisk bygning af en kirke, der falder helt naturligt ind i byggestilen i byen.

Højt niveau

Selvom området er dyrt, og der i turistbøgerne står, at det er for milliardærer, og dem der er rigere end det, skal du ikke holde dig væk, selvom du ikke har en milliard på tegnebogen.