Skip to main content

Parco Pollino nationalparken i

Parco Pollino er en nationalpark i Calabrien, hvor du kan udfordre dig selv i både varme og aktive udfordringer i det bjergrige terræn.

Aktiv ferie i Parco Pollino

Trekking er en forholdsvis ny måde at trække turister på i Calabrien, langt fra glamour og mange andre, mere kendte seværdigheder i Calabrien.

Trekking er fuld af overraskelser, og i særdeleshed på disse kanter, hvor de højeste tinder, når op over 2.266 meter over havet.

Trekking turen i to regioner

Vi forslår at tage en trekking-tur i smukke Parco Pollino, som faktisk ligger i to regioner – Calabrien og Basilicata

Men det tror pokker, arealet dækker næsten 200.000 hektar, og er dermed den største, fredede park i Italien.

Ferie i Parco Pollino

Hvad med en ferie i parken?! Så kan du virkelig nyde den småbarske natur, som samtidig også kan give dig ro helt ind til sjælen og nyde den syditalienske charme.

Book din ferie lige her

Caveoso Hotel i Matera

Trekking, kano og rafting

Inden du starter på turen, er der et par nyttige oplysninger du kan bruge, især hvis det er jeres første trekking tur i Pollino.

Tag på en arrangeret tur med ledsager. Det vil vi anbefale, det er som skrevet et enormt område.

Madonna di Pollino

En stærk og flot start får du fra Madonna di Pollino, hvor du er omgivet af fyrretræer overalt. Starten kunne også gå fra Colle Impiso, der fører dig igennem porten ved Piano Gaudolino, og videre op mod Monte Pollino.

Det højeste punkt

For de erfarne vandre er vi nær den botaniske have ved Castrovillari, der fører op mod Serra Dolcedorme, det højeste punkt i Pollino parken. Her kan du også vælge at gå langs stien udenom, hvorfra du får en flot panoramaudsigt over dalene.

Ved den smukke Lago Duglia kan du spise frokost. En lille gåtur herfra langs rute 932, møder du en smuk udsigt udover parken.

Aktiv hele året

Forår og efterår, det er der vi anbefaler vi dine vandreture hernede. Sommeren er kvælendes hed, vinteren kan i visse tilfælde gøre stierne ufremkommelige, til gengæld ligger sneen smukt på trætoppene.

Husk vand!

Husk vand – Og mere end nødvendigt, for det bliver det! Selv i de tidligste forår, eller sene efterår, er der meget lune temperaturer på disse kanter.