Skip to main content
Kæmpe handelsmesse i Milano

Verdens største handelsmesse

Hvert år i april finder du denne årlige handelsmesse, der er den største i verden, og som hedder Salone del Mobile. Her finder du det seneste nye indenfor møbler fra lande i hele verden. Her bliver der præsenteret møbler i det fineste design og i høj kvalitet.

Fiera Milano

Fiera Milano er det sted hvor messen bliver afholdt. Messecentret holder til nær byen Rho, som ligger små 15 kilometer fra Milanos centrum. Inde fra centrum går der metro flere gange i timen ud til centeret. Inde fra Duomo hopper du metro nr 1 (med rød baggrund) og står af i Rho Fieramilano. Turen tager cirka 23 minutter. Du kan selvfølgelig stå mange steder i Milano, så det eneste du skal huske på, er, M1 med rød baggrund.

Messecenteret er det vigtigste i Italien og er et af de største i verden. Med hele 753.000 kvadratmeter, er Fiera Milano det største i Europa.

Møbelmessen – Salone del Mobile

Messen åbnede første gang i 1961, hvor de kun viste italienske møbler. Sidenhen voksede den sig større og udvidede senere til at få møbler ind fra hele verden. I dag kommer der firmaer fra 150 lande og viser deres seneste design indenfor branchen. I gennemsnit bliver messen besøgt af 370.000 mennesker. I 2018 talte de mere end 430.000 besøgende igennem.

Messen præsenterer 3 stile indenfor møbelbranchen.

Klassisk: Den holder sig til den traditionelle stil. Håndværk der mestrer kunsten at skabe møbler i den klassiske stil.

Design: Et produkt der viser funktionalitet og æstetisk sans.

xLux: Der er dedikeret til den tids løse og moderne. Dette kombinerer kvalitet og teknologi, som er resultatet af den bedste kvalitet hos de største og dygtigste virksomheder.

Produkter:

Soveværelser: Klassiske, morderne og soveværelser til hoteller.

Garderobeskabe: Klassiske, moderne og vægskabe.

Spisestuer og stuer: Moderne spisestuer, moderne stuer og modulære stuer. Klassiske træreoler, moderne bogreoler af træ, bogreoler af pap, bogreoler i metal og plastic reoler.

Derudover er der et væld af muligheder for at finde borde og stole. Borde i metal, krystal, plastic og i marmor. Stole i den klassiske stil, moderne stil, læderstole, metalstole, stabelbare eller sammenklappelige stole. Er du mere til den polstrede stol, er de lige fra den moderne og klassiske lænestol til den mere afslappede.

På messen finder du også tilbehør til din stue, badeværelse, soveværelse, eller hvor du nu mangler det. Der er stigende interesse for at pynte sit hjem, når man også køber nye møbler, og med mere end 200 udstillere fra hele verden, er der også en god mulighed for dette. Her er det nyheder, stil og trend, der er nøgleordene i denne afdeling.

Der er kort sagt masser af muligheder for at få inspiration og idéer med hjem fra Milano til dit eget hjem, når du har været til denne messe. Husk det er hvert år i april måned, men hold øje med hjemmesiden, da datoerne skifter fra år til år.

Artiklen er sponsoreret.