Skip to main content

Cykelferie i Toscana

Vi kender alle Toscana for dens smukke natur i de dejligste omgivelser, og flotte, historiske byer lige midt i renæssancens fødested.

Nogle vælger at køre igennem landskabet i bil, eller i turistbusser, hvor der tages stop ved alle de berømte seværdigheder, men I kan også vælge at tage på cykelferie, og selv bestemme retning og tid.

Tag en afslappet tur i det billedskønne Toscana, og nyd den totale stilhed, som I finder mange steder undervejs.

Fra Firenze

Tag en tur fra Firenze, hvor der kan lejes cykler flere forskellige steder. Bliv kørt i minivan ud til starten af Chianti området, lige udenfor Firenze, og start turen derfra. Her går turen på de stille veje, mange er i skyggen af pinjetræerne, som vi kender så godt fra det toscanske landskab.

Vi kommer igennem olivenlunde, vinmarker, middelalderlige slotte og borge, og store, flotte villaer på skråningerne i et landskab, der bølger i et væk, som vi kun ser det i Toscana.

Panoramabilleder overalt i Toscana

Få et panoramabillede udover Firenze, som på et af de tusinder af postkort, der findes i alverdens afskygninger. Aflæg et besøg på vingårdene, og smag på Chianti vinen i sin egen baghave. Se anvendelsen fra moderne teknologi til genopdagelsen af gamle dyder og manuelle håndbevægelser i økologiens nye verden. Afslut det hele med et skønt måltid mad, inden turen går tilbage til Firenze.

Turen tager cirka 7 timer.

Turen op til Fiesole

Er denne tur lige et par timer for lang, er der også mulighed for en dejlig cykeltur til Fiesole, lige nogle få kilometer nord for Firenze.

Start inde fra byens centrum, og kør op ad de små veje til Fiesole, der emmer af historie fra etruskerne og romerne. Byen er beliggende på en bakketop, der giver jer et fuldstændig vanvittigt smukt billede over Firenze og dens omegn. Naturens duft på disse kanter, er som et parfumeri i et betagende landskab.

Alt efter hvor lang tid i nyder Fiesole, og måske et glas vin, kan turen gøres på cirka 4 timer.

Cykelferie i Toscana er hårdt, men smukt!

Ferie i Toscana

Jeg tænker du allerede har besluttet dig for, at du skal på ferie i Toscana, så sørg for at få det gjort med det samme her.

Grand Hotel Tiziano e dei Congressi i Lecce