Skip to main content
Canazei er skiferie på højeste niveau og er et italiensk skiparadis i Trentino-Alto Adige, for både børn og voksne og i den smukkeste natur
Canazei på 20 sekunder

Canazei er et populært hele året. Med sin beliggenhed i den smukke Val di Fassa dal, er der noget både sommer og vinter.

Det er sommer og gåture og smuk natur, mens det om vinteren er skiløb og snowboard.

Canazei ligger i regionen Trentino-Alto Aldige
Her ligger Trentino-Alto Adige
Ferie i Canazei

Sådan kommer du til Canazei

I bil

Fra den dansk/tyske grænse, har du blot 13 timers kørsel til dette ski-paradis. Du skal dog regne med de sidste 50 kilometer ind til byen, er en langt og sejt træk og vil formentlig tage dig over halvanden time at køre.

Det er ikke fordi det er dårlige veje du kører på, men det går op og ned, og lidt til venstre, for hurtigt at svinge lidt til højre, og derfor er det svært at køre med fuld hastighed på den strækning.

Canazei

Med fly

Synes du det er for lang tid, og foretrækker en flyvemaskine, er lufthavnen i Verona 198 kilometer væk, mens lufthavnen ved Venedig er 222 kilometer fra Canazei.

Lufthavnen i Bergamo er formentlig den du oftest og billigst kan komme til, og den er 4 timers kørsel fra Canazei i en bil.

Med bus

Det er ikke muligt at komme til Canazei med et tog. Den nærmeste togstation er i Ora Auer, som ligger lidt mere end 2 timers kørsel fra Canazei, som foregår i en bus.

Til nyttig information, hvis du skal andre steder hen i Dolomitterne, så er der busforbindelse fra Ora Auer til rigtig mange byer. Dette gælder både vinter og sommer.

De bedste hoteller i Canazei

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel i Canazei. Det er super nemt, og de har nogle gode fordele.

  • Prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel
  • 24/7 dansk kundeservice
  • Ingen booking gebyrer.

Se de bedste hoteller i Canazei

Ferie i Canazei

Vi befinder os ved Trentino Alto-Adiges højeste bjerge. Marmolada, som er ude på yderste spids i Val di Fassa dalen. Byen har kun omkring 2.000 indbyggere, så det er en af de mindre af slagsen.

Hvad kan du om sommeren

Denne beliggenhed gør, at du for alvor kan komme ud i den vilde natur. Det kan du på mountainbike, som er en meget populær dyrkelse på disse kanter.

Er du til det mere rolige, er det selvfølgelig oplagt at gå en tur i denne eventyrlige natur, som med sine flotte landskaber, er med til at gøre dagen endnu bedre.

Canazei

Hvad kan du om vinteren

Vi taler om sport i koldt føre. Skisport, det er Canazei, i vidunderlige omgivelser i Dolomiterne. Vi befinder os rundt om de største tinder i denne pragtfulde bjergkæde, Dolomiterne.

Her kan du stå på snowboard, alpint skiløb og langrend. Alt sammen noget som du gør i skiområderne ved Alpa Ciampac og Canazei Belvedere.

Herfra kan du nå de vigtige pas ved Pordoi og Sella, hvorfra du kan få fantastiske udsigter over bjergkæden og ikke mindst på Marmolada.

Dolomiti Superski

Her finder du et af de største skisteder i verden, Dolomiti Superski, der strækker sig ud i et enormt område i Alto-Adige, provinserne ved Trento og Belluno, samt de sydøstligste alper.

Folk kommer fra hele verden for at nyde det største skisportsområde i Alperne. Canazei er forbundet med Giro del Sellaronda og er en del af Dolomiti Superski.

De 4 områder til både ski og snowboard kan nemt nås fra Canazei.

Canazei i Trentino-Alto Adige

Val Di Fassa

I Canazei findes de flotteste udsigtspunkter fra Pecol og Col dei Rossi. Canazei er udpræget kendt som et skisportsområde, men det er naturligvis indbydende hele året. Byen ligger i den maleriske smukke, og fuldstændig, betagende dal, Val di Fassa.

Her finder vi Sassuolungo, hvor der er over 3100 meter op til toppen. Vi finder Marmolada, her er der over 3300 meter op til toppen, og vi finder den mindre bjergkæde, Gruppo del Sella, der på sit højeste punkt, er over 3100 meter over havets overflade.

Dolomitternes terrasse ved Canazei

Hvis du skal have en pause fra skiløb, kan du tage snesko og gå en tur op til Sass Pordoi, der ligger i 3.000 meters højde.

Turen starter nede fra centrum til fods og fortsætter med svævebane op til det terrassen, som den hedder grundet den udsigt du får deroppefra. Det er formentlig ikke hver dag du kan få den udsigt.

Canazei er turisme, vinter og sommer, i den vildeste og smukkeste natur du kan forestille dig at drømme om.

Smukt!

Læs mere om Trentio-Alto Adige