was successfully added to your cart.

Kurv

Assisi – et glansbillede i Umbrien

Assisi er i en klasse for sig selv. Når du møder byen, støder du ind til et syn af den mægtige Basilica di San Francesco, der tordner sig med al sin magt, midt i det grønne Umbrien, og får alle hverdagsopgaver lagt i glemslen.
Assisi på 20 sekunder

Assisis gader er som taget fra et glansbillede med små springvand og mageløse udsigter, og byen bærer i den grad arven efter den Hellige Frans, med en enorm høj klasse.

Assisi er middelalder, skatter og guld af så stor værdi, at du aldrig bliver færdig her. Har du oplevet for lidt magi i løbet af dagen, får du endnu mere af det., når aftenstemningen sænker sig over byen og på Piazza del Comune i særdeleshed.

Assisi ligger i regionen Umbrien
Her ligger Umbrien
Ferie i Assisi
Et glansbillede i Umbrien

Assisi

Assisi er beliggende ved Monte Subasio

Byen med de små 27.000 indbyggere (november 2017), er lagt lige nord for Subasio bjerget, der er en del af bjergkæden, Appeninno Umbro-Marchigiano.

Vi er i Perugia provinsen, og fra regionens hovedstad, er der små 30 kilometer til fra Assisi.

Byen ligger 178 kilometer nord for Rom, og cirka det samme, syd for Firenze.

Seværdigheder

Den Hellige Frans ligger begravet i Basilica di San Francesco, og der er nok at se på i kirken til en hel dagsrejse. De smukke fresker, den nedre og den øvre kirke, gør kirken til en af de mest berømte i hele Italien. Pilgrimme og millioner af turister, kommer i høj hastighed til Assisi grundet kirken og ikke mindst den Hellige Frans.

Piazza del Comune, der er byens hovedplads, bliver domineret af søjlerne på facaden i det romerske tempel, Tempio di Minerva. Overfor ligger Palazzo Comunale, hvor den store kunstsamling Pinacoteca Comunale holder til.

Gå heller ikke glip af Basilica di Santa Chiara nede på Corso Mazzini, Duomoen San Rufino, San Pietro på Piazza San Pietro, og meget, meget mere i blandt kirker og museer i verdensklasse. Og naturligvis er byen og Basilica di San Francesco på UNESCOs verdensarvsliste, hvor den solidt har været på siden 2000.

Hotel i Umbrien
Agruturismo
Luksushotel

Booking.com har et fantastisk udvalg af hoteller, feriehuse og meget mere. 

Her skal du overnatte i Assisi

De bedste hoteller i Assisi

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien i Assisi.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel. Det er super nemt, og de har nogle gode fordele.

  • Prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel
  • 24/7 dansk kundeservice
  • Ingen booking gebyrer.

Se de bedste hoteller i Assisi her