Skip to main content
Bardolino er en af de mest kendte og populære byer ved Gardasøen.
Bardolino på 20 sekunder

Bardolino kan noget med både lange og varme sommerdage ved Gardasøen og så kan byen også levere et smukt centrum.

Vinamarkerne i nærheden er ikke lavet for sjov skyld. Den gode vin skal nydes og drikkes efter en herlig sommerdag ved søen.

Bardolino ligger i regionen Veneto
Her ligger Veneto
Ferie i Bardolino

Sådan kommer du til Bardolino

Med tog

Den nærmeste togstation er i Peschiera, hvorfra du kan tage bussen videre.

Køb togbillet

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

I bil

Når du kommer kørende i bil fra Brennerpasset, skal du næsten helt ned til bunden af Gardasøen, hvor du tager frakørsel ved Rovereto Sud og følger SS249 ned mod Bardolino.

Kommer du kørende på motorvejen mellem Milano og Venezia, skal du tage frakørsel ved Peschiera, hvor du ligeledes skal på SS249 op mod byen.

Med fly

Lufthavnen i Verona ligger jo nærmest lige rundt om nærmeste hjørne. Men den mest benyttede lufthavn, og nærmest, er Orio Al Serio lufthavnen i Bergamo.

Kør selv ferie italien

Camping i Bardolino

La Rocca Camping Village. 2 km fra centrum. Se link.

Camping Continental. 700 meter fra centrum. Se link.

Camping Serenella. 1.3 km fra centrum. Se link.

Campeggio San Nicolo. 600 meter fra centrum. Se link.

Happy Camp. 2.6 km fra centrum. Se link.

Albatros Mobile Home. 2.1 km fra centrum. Se link.

Camping Cisano. 2.5 km fra centrum. Se link.

Hotel i Bardolino - Gardaland resort

Det skal du se i Bardolino

Jeg er skam klar over, at du med al sandsynlighed kommer til Bardolino midt på sommeren, og det første du tænker på, er de lange og varme sommerdage, med lækker italiensk mad, kolde drikke og selvfølgelig en espresso.

Men byen kan mere og her taler vi om den lille bys historiske centrum, som jeg synes du skal tage ind og bruge nogle dage på.

Det historiske centrum

Husene i det historiske centrum er bygget og beboet af fiskerne. De blev bygget i et sildebensmønster, hus efter hus, som rejser sig fra stranden og giver byen endnu karakteristik og charme.

I dag finder du dog ikke fiskere, men derimod souvenirboder, isboder og andre former for butikker, som kan kalde turister til sig.

Men det kan byen også, tilmed på det historiske plan, hvor du kan se byens flotte slot, som har stået her siden det 9. århundrede.

Bardolino

Bardolino vin

Der er simpelthen ikke et sted på denne jord, som kan slå Italien på vin, eller, der er intet sted i verden, som kan slå Italien på noget som helst, men i særdeleshed ikke på vinproduktion.

Maleriske vinmarker

Vinmarkerne herved byen er fordelt over et stort område i denne del af Gardasøen, som er i den sydøstlige del af søen.

Mærk hvordan stemningen sænker sig i denne fantastiske atmosfære af sommer, når du sætter dig ned i stolen efter en meget varm dag under den venetianske himmel med et glas iskold vin fra Bardolino.

Bardolino vin

Gardasøen

En af vores mest læste artikler, er, ikke overraskende, vores artikel om Gardasøen.

Til dig som skal på ferie i Lazise, er det selvfølgelig helt oplagt, at du tager et kig på denne også, så du er beredt på, og fået idéer til de dage du skal bruge dernede.

Søen er et mekka af smukke byer, den flotteste og mest betagende natur, samt altid garanti for lækkert vejr, varme og god mad.

Læs mere om Gardasøen