Skip to main content

Tag til fodbold på Atleti Azzurri d’Italia

Fodbold i Bergamo på 10 sekunder

Vi skal på stadion, ind og se Atalanta på Atleti Azzurri d’Italia. Det her ikke et moderne fodboldstadion, vi er jo i Italien, men et mere eller mindre nedslidt et af slagsen, hvor kun sidetribunerne er overdækket.

Bergamo ligger i regionen Lombardiet
Her ligger lombardiet
Fodboldferie i Bergamo

Se Atalanta spille fodbold

Det at gå til fodbold i byen, sammen med lokale borgere, er at få den ægte vare helt ind under huden. Få mærket Calcio (fodbold) dér, hvor det giver den fedeste følelse uden alt for meget moderne stads, som vi ellers ser fra andre ligaer.

Det er ikke her, som tusindvis af turister valfarter til for at se bold, men det er netop dét, der gør det så enestående. Og netop det sidste ord, kan til tider være svært at finde i nutidens moderne fodbold.

Der er en enorm passion om Atalanta, og entusiasmen var gigantisk da de i sæson 2016/2017 spillede sig til en plads i europæisk fodbold. Det var stort af den lille klub!

Stemningen er enestående, som primært bliver dannet nede fra Curva Nord. Den gejst og energi, som der kommer fra Curva Nord, er med til at få resten af stadion til at gynge, så de knap 20.000 tilskuere får hele stadion til ét stort, overdøvende morads af sang, når italiensk fodbold er bedst.

atalanta fodboldrejser serie a Bergamo

Er du bare en lille smule interesseret i sport, og også fodbold, får du den største og varmeste anbefaling herfra. Gå ind og se Nerazzurri.

I finder Atalanta Store på Via Tiraboschi 89, hvor der kan købes billetter, som i øvrigt også kan købes ved stadion på kampdagen. Find flere informationer om dette på deres hjemmeside. Billetter kan købes fra 15 euro.

Booking.com

Bestil hotel til fodboldrejsen

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til fodboldferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel i Bergamo. Det er super nemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Se de bedste hoteller her