Skip to main content

Oplev Juventus og Torino i Serie A

Juventus er helt klart storebror i byen, hvor også Torino slår deres folder, men ikke helt kan følge med de zebrastribede fra Juve.
Fodbold i Torino på 20 sekunder

Juve fik deres eget stadion i 2011 og har siden manifesteret sig som en af de største klubber i både Italien og Europa.

Granata, som Torino bliver kaldt, spiller deres hjemmekampe på Stadio Olimpico, der blev renoveret op til de olympiske vinterlege i 2006.

Torino ligger i regionen Piemonte
Her ligger Piemonte
Fodboldferie i Piemonte

Oplev Juventus spille Serie A

Juve har oftest udsolgt til deres hjemmekampe, uanset om det er mod Inter eller Empoli, så vær hurtig ude når du har planlagt din tur til byen.

Jeg har set Juve spille på Stadio Della Alpi, Stadio Olimpico og på Juventus Stadium, og der er ingen tvivl om, at jeg foretrækker det sidste. Der er fed stemning og altid proppet til det sidste sæde.

Billetter til Juventus finder du på deres hjemmeside her.

Juventus og torino fodboldrejser i serie a

Find vej til Juventus Stadium

Tag med det offentlige til kamp, hvor du starter fra Porta Nuova og tager med bus nr. 67, skifter ved Siccardi og tager med bus nr. 72. Turen fra Porta Nuova til stadion tager cirka 45 minutter.

Står du ved Piazza Gian Lorenzo Bernini, så kan du tage metroen, linje M1 og stå af ved Massaua. Herfra tager du bus nr. 62 ud til stadion.

Torino

Granata, som Torino bliver kaldt, spiller deres hjemmekampe på Stadio Olimpico, der blev renoveret op til de olympiske vinterlege i 2006.

Der er plads til godt 25.000 tilskuere på Stadio Olimpico, og selvom der sjældent er udsolgt, er der en fremragende stemning til Torinos hjemmekampe. Dette har jeg oplevet til en hjemmekamp mod Roma for efterhånden mange år siden. Denne oplevelse kan jeg anbefale.

Køb billetter til Torinos hjemmekampe via deres hjemmeside.

Find vej til Stadio Olimpico.

Du kan tage med metroen fra Porta Nuova og til stadion. Tag med metroen, linje M2 og stå af ved stadion. Turen tager få minutter.

Booking.com

Bestil hotel til fodboldrejsen

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til fodboldferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel i Torino. Det er super nemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Se de bedste hoteller her

Torino Stadio Olimpico

Stadio Olimpico i Torino

Til venstre kan du se Stadio Olimpico med plads til de godt 25.000 tilskuere.

Ude ved stadion er der liv nogle timer før kampstart, og her kan du nyde mad og drikkevarer ved en af de mange stande eller cafeer, som ligger i nærheden af stadion.

Bestil flybilletter til Torino

Husk at bestille dine flybilletter til fodboldferien i Torino i god tid. Der er penge at spare, hvis du bestiller mindst et par måneder inden afrejse.

Lidt om Momondo

Momondo sammenligner priser på flyrejser til hele verden. De er smarte at bruge, fordi priserne på billetterne er konstante, og fordi de ikke tilføjer gebyrer eller ekstraudgifter ved bestilling.

Find billige flybilletter til Torino

Billige flybilletter

Grande Torino

Oppe på Superga bjerget kan du se det sted, som det legendariske Grande Torino hold fra 1940’erne styrtede ned.

Når du kommer op til stedet og står med front mod den enorme kirke, skal du over bag den for at komme ned til stedet. Der er stisystem på begge sider af kirken.

Det er faktisk et must at skal op og se det når du er i Torino.

Juventus Torino Grande Torino
Juventus Torino La Superga Grande Torino
Juventus Torino Grande Torino