Skip to main content

Tag til fodbold på Stadio Olimpico i Rom

Når turen går til Rom, så skal du uden tvivl forbi Stadio Olimpico, hvor de traditionsrige klubber, AS Roma og SS Lazio har hjemmebane.
Fodbold i Rom på 20 sekunder

AS Roma og  SS Lazio er nogle af de mest traditionsrige klubber i Italien, og de er direkte rivaler.

Når de to hold tørner sammen, så er der bål og brænd i gaderne. Ingen af holdene ønsker at tabe til hinanden, og hvis du kan komme til at opleve et derby under din rejse til Italien, så gør det endelig. Det er en oplevelse for livet.

Rom er absolut en af de bedste byer, som du kan vælge at besøge, hvis du tager til Italien som fodboldturist.

Rom ligger i regionen Lazio
Her ligger Lazio
Fodboldferie i Rom

Fodboldbilletter til Roma og Lazio

Jeg er så privilegeret, og have den store fornøjelse at se begge klubber på Stadio Olimpico, og endda haft den oplevelse, at se derby della Capitale.

Billetter kan du købe på nettet, men lad vær med at købe dem via nogle agentbureauer, for der er sjældent udsolgt til de to holds hjemmekampe, og det er ganske enkelt for dyrt. Derfor kan du også roligt vente med at købe billetten til du er ankommet til byen, men køb dem inden du skal ud til Olimpico, for selvom du måske godt kan købe billetter derude, så har jeg aldrig set de boder som gør det.

roma-lazio-fodboldrejser Stadio Olimpico

Til en kamp mellem Lazio og Torino købte vi billetten inden vi kom til Rom. Der var nogle dage til vi skulle til byen, men skulle se en anden fodboldkamp, som vi var inde og købe billet til, og derfor fandt vi tilfældigt ud af, at de også solgte billetter til Lazio. Dette fandt sted i Grosseto.

En kamp mellem Lazio og Napoli købte vi billetter i en Lazio Store. De ligger spredt rundt i byen, men jeg ved ikke hvorfor vi tog en der lå godt 7-8 kilometer nord for centrum. Det var i Lazio Store på Via Guglielmo Calderini 66A.

Jeg har set langt flere Roma kampe end kampe med Lazio, og der har jeg købt billet på flere måder, også bl.a. på nettet.

Til den første kamp i sæsonen mod Juventus, var der udsolgt til kampen, hvilket vi havde forudset, så derfor bestilte vi billet hjemmefra. Fantastisk kamp som Roma vandt med 2-1

Vi skulle engang se to kampe med Roma indenfor samme uge. En hjemmekamp i Serie A mod Udinese, som blev spillet om lørdagen og om tirsdagen skulle Porto på besøg i Champions League kvalifikationen, og der købte vi begge billetter i Roma Store på Piazza Colonna.

I foråret 2019 så jeg Derby, og der skaffede jeg billetten i en kiosk, tæt ved Termini stationen.

Vejen til Stadio Olimpico

Dem er der mange af, men der er alle muligheder for at komme derud med det offentlige fra Piazza Popolo. Her er der mulighed for at tage sporvogn og bus direkte ud til Stadio Olimpico.

Billetter til Lazio.

Billetter til Roma.

Booking.com

Bestil hotel til fodboldrejsen

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til fodboldferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel i Rom. Det er super nemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Se de bedste hoteller her

Bestil flybilletter til Rom

Husk at bestille dine flybilletter til fodboldferien i Rom i god tid. Der er penge at spare, hvis du bestiller mindst et par måneder inden afrejse.

Lidt om Momondo

Momondo sammenligner priser på flyrejser til hele verden. De er smarte at bruge, fordi priserne på billetterne er konstante, og fordi de ikke tilføjer gebyrer eller ekstraudgifter ved bestilling.

Find billige flybilletter til Rom

Billige flybilletter