Skip to main content
Boccadasse er en lille landsby i udkanten af Genova, hvor du kan mærke den dejlige middelalderluft i hyggelige omgivelser.
Boccadasse på 20 sekunder

Boccadasse er en lille hyggelig landsby, som kun er 4 kilometer fra Genovas centrum.

Her kan du nyde den lille strand, hvor der er liv det meste af året, mens det glade liv er i baggrunden på en af de mange cafeer.

Boccadasse ligger i regionen Ligurien
Her ligger Ligurien
Ferie i Boccadasse

Sådan kommer du til Boccadasse

Boccadasse ligger blot 4 kilometer fra Genovas centrum, så hvis du har friske ben og tager dem på nakken, er du derude efter 45-60 minutter. Alt efter hvor mange stop du selvfølgelig skal have.

Med taxa

Hvis vi fortsat tager udgangspunkt i, at du er inde i centrum af Genova, og der er råd til at tage en taxa, kan du gøre det for 6-8 euro.

Med tog

Blot 1.5 kilometer fra den vidunderlige strand, er der en togstation som hedder Sturla, som er forbundet med Genova-Pisa ruten.

Køb togbillet

Her på siden kan du købe togbillet og det er en stor fordel for dig, at købe billetten online, så du har den ved dig hele tiden.

QR-Kode

Når du har købt billetten, er der en QR-kode, som du skal fremvise ved kontrol i toget. Fra Brignole stationen i Genova, koster det i omegnen af 2-3 euro for turen.

Priserne i ovenstående tekst kan vi naturligvis ikke tage ansvaret for, da disse kan variere.

Grand Hotel Portovenere

Ferie i Boccadasse

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Book din ferie i Boccadasse

Stranden i Boccadasse Top-10 rejsemål i Italien.

Stranden ved Boccadasse

Det er her livet det leves og i fuld grad, når solen den begynder at bage og stå på dernede, allerede i marts måned. Selv på den årstid kan du sidde dernede udendørs og nyde en kold drink eller et lækkert glas vin fra Ligurien.

Hvis du kommer inde fra Genova af, kommer du ind i byens vestlige side, og her kan du få et ikonisk billede af stranden med de flotte huse i baggrunden.

Her kan du få taget et flot billede, nøjagtig som jeg har gjort, hvilket du også kan se her på siden.

Boccadasse

Udeliv

Ja, det er der i sagens natur, for disse mennesker er så heldige, at der er vejr til at være ude i store dele af året.

Men forestil dig, at sidde herude og nyde det, mens bølgerne er på vej ind mod landet og den liguriske nattehimmel er lige ovenover én.

Dét er livet! Jeg elsker Genova, men en afstikker herud er skønt og en stor kontrast til livet inde i storbyen.