Skip to main content
Sestri Levante giver dig et lækkert afbræk fra den store turistmasse i Genova og ved Cinque Terre. Tag en slapper ved Baia del Silenzio
Sestri Levante på 20 sekunder

Du kan vælge at holde ferie i byen og bruge alle dagene på at holde helt fri, ved at tage en liggestol og slappe af ved stranden, Baia del Silenzio.

Det er denne strand, der ligger som en bugt ind til byen, og hvis du tager et billede lidt på afstand, så får du syn for hvor smukt dette område er.

Byen kan også være oplagt til en dags-tur, for dens atmosfære er helt fantastisk og så spiser du virkelig godt på de lokale restauranter.

Sestri Levante ligger i regionen Ligurien
Her ligger Ligurien
Ferie i Sestri Levante

Sådan kommer du til Sestri Levante

Køb togbillet hos os

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Togstationen i Sestri Levante

Med tog eller bil

Der er rigtig gode forbindelser til byen, om du skal med toget eller du selv er kørende i bil.

Hvis vi starter med bilen, så er der under 3 kilometer fra motorvejsafkørslen, Sestri Levante, og ned til centrum.

Kommer du til byen med toget, er der fra stationen og ned til centrum, nærmere bestemt ned til Baia del Silenzio, omkring 1 kilometer til fods.

Dags-tur til Sestri Levante

Jeg var på ferie ved Cinque Terre, hvor jeg havde været i 4 dage, og skulle videre til Genova, for at afslutte en uges ferie. Jeg havde endnu et besøg i Sestri Levante tilgode, og da jeg ikke havde nogen bagkant i Genova, stod jeg af toget her og nød nogle timer i forårssolen.

Der er ikke noget overrasker mig længere i Italien, når vi taler om, at hver eneste italienske by, er der er charme og fryd for øjet, og det er der altså også tale om her.

Som du forhåbentlig kan mærke på billedet, er der her en ro, som kan mærkes helt ind til dit hjerte, og som gør byen til et sted, hvor man sagtens kan komme igen. Og også bruge længere tid på, end tilfældet var for mig.

Sestri Levante
Hotel Sardinien

Hotel i Sestri Levante

Det gælder om at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel. Det er supernemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen bookinggebyrer.

Cinque Terre

Cinque Terre er den smukke kyststrækning, der strækker sig langs den italienske Riviera di Levante. Kysten er fyldt med klipper, der står i en stærk kontrast til de middelhavsbølger, der slår sig ind mod dem.

Stedets navn kommer af de 5 små byer, der er klemt ind og ud mellem klipperne. De strækker sig fra Monterosso til Riomaggiore.

Portovenere i Ligurien
Baia del Silenzio i Sestri Levante

Baia del Silenzio i Sestri Levante

Nu ved jeg ikke hvor mange billeder du har set fra Sestri Levante. Men har du set nogle, er det givetvis fra stranden i byen, som ligger i denne pragtfulde bugt, som netop hedder Baia del Silenzio.

Nu fik jeg ikke selv gjort det, men gør dig den tjeneste, at gå op til Punto Panoramica, hvorfra du kan få et vidunderligt billede af bugten.

På de fleste strande i Italien, kan man ikke bare snuppe en liggestol og en parasol. Det koster penge, og det samme er tilfældet i Sestri Levante.

Blot til info.