Skip to main content

Ferie i Tellaro – en skjult hemmelighed

I Tellaro er vi kommet så tæt på himlen, som muligt! Helt ude i vandet, og i fantastiske omgivelser, står tiden stille.
Tellaro på 20 sekunder

Tellaro er helt ude ved vandet nær Lerici og provinshovedstaden, La Spezia.

Når du har bestilt ferie i Tellaro, er glæden stor og man kan knap vente med at komme afsted. Derfor er det også perfekt, at det kun tager en time fra lufthavnen i Pisa og til denne lille by, mens du kan komme hertil fra Orio al Serio lufthavnen i Bergamo på lige under tre timer.

Den skønne La Spezia er kun et kvarters kørsel, hvilket betyder, at du kan spise frokost i den skønne, stille by, og suse på shopping i store, flotte og dyre butikker, i samme åndedrag.

Tellaro ligger i regionen Ligurien
Her ligger Ligurien
Ferie i Tellaro
En unik og smuk landsby

Tellaro

Når du har været på besøg i Cinque Terre, vil du tænke, findes der noget smukkere, eller som minimum, ligeså smuk som dette?

Og ja, det gør der mange steder i Italien. Cinque Terre helt unikt, men det er Tellaro i sandhed også. Dette oplever du med det samme, som dine fødder betræder det smukke og rolige område.

Her er bare ikke så mange turister som ved Cinque Terre, og det er jo også værd at tage med, og gør hele mere fredeligt selvfølgelig, hvor man føler, at man har det hele for sig selv, og man kan komme helt tæt på de lokale mennesker, der i en sådan grad, får én til at føle sig velkommen.

Tellaro - ferie og hoteller

Charmerende gader og stræder

Dette er et uopdaget paradis, hvor du på de omkringliggende stier, virkelig kan få det hele for sig selv, og har man brug for at slappe af, få en dejlig, solrig ferie, er det Tellaro, der er noget af det mest oplagte valg.

Tellaro er en lille by, der iøvrigt er en af de smukkeste landsbyer i Italien, (læs mere hos I Borghi più belli d’Italia), er et virvar af bittesmå gader og stræder, der om sommeren, kan virke som om du går i en gryde – også selvom vi er så tæt på havet.

Men de små labyrintiske gader, er blot med til at gøre én nysgerrig, og man ønsker bare at udforske byens herligheder endnu mere.

Drag nytte af bugten

Havet omkring byen er helt blåt og krystalklart, der byder på mange muligheder om sommeren, men især til at bade i og slappe af ved.

For dem der har en båd, er mulighederne uendelige, for en sejltur i bugten er smuk, og den bedste måde at udforske de omkringliggende strande og skove ved, i stedet for at køre i bil. Udsigten ind mod fastlandet fra havet, er tæt på at være i verdensklasse.

Der er ikke langt til, at du kan sagtens gå til strandende ved Fiascherino, hvor der er to dejlige bugter, og det er næsten for sig selv, hvor man kan slå håndklædet ud, nyde freden og den liguriske sol, og bare slappe af.

Nyde livet, det kan de hernede, og de gør det!

Seværdigheder omkring Tellaro

Byen er dog ikke ret stor, og ret hurtigt vil du være tilbage hvor du startede, ved piazzaen eller ved havet.

Vi har beskrevet Marmor bjergene ved Massa-Carrara, Cinque Terre, men du kan også køre over på den anden side af grænsen til Toscana, hvor der ikke er langt til det skæve tårn i Pisa.

En tur til Lucca er også være at tilføje, når du er på disse kanter.

Området ved den liguriske/toscanske grænse, har næsten uanede mængder af muligheder for at få en fantastisk ferie i Italien.

Lerici

Ikke langt fra Tellaro finder vi Lerici, hvor der hver onsdag er et lille marked, og det er stor shoppedag, og med flere tilbud end i Tellaro.

Der er masser at se i Lerici, bl.a. den gamle middelalderborg, der blot har et minus; du skal nemlig gå 360 meter opad for at komme op til den, men den er altså et besøg værd.

Tager du til Lerici i bil, og på markedsdagen ,er det yderst vanskelligt, næsten umuligt at finde en parkeringsplads, derfor skal du have tålmodighed, eller parkere lidt udenfor byen, og gå resten af vejen.

Trafikkaos er godt kendt i Italien, især når der er marked i byen.

Strandhotel
Agruturismo
Luksushotel

Booking.com har et fantastisk udvalg af hoteller, feriehuse, strandhoteller og meget mere i Tellaro

Her skal du overnatte

De bedste hoteller i Tellaro

Det gælder om, at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel i Tellaro. Det er super nemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen booking gebyrer.

Se de bedste strandhoteller i Tellaro her