Skip to main content
Desenzano del Garda er en fortryllende lille by i den sydlige ende af Gardasøen. Den hyggelige badeby er oplagt til en ferie ved søen.
Desenzano del Garda på 20 sekunder

Desenzano del Garda er placeret ved Gardasøens sydlige del og gør byen til et oplagt feriested for dig, som vil rundt og udforske søen og ikke mindst, få en fantastisk ferie i hyggelige omgivelser.

Desenzano del Garda ligger i regionen Lombardiet
Her ligger lombardiet
Ferie i Desenzano del Garda

Sådan kommer du til Desenzano del Garda

Med tog

Desenzano er en vigtig by ift. jernbaneknudepunktet ved Gardasøen. Byens togstation ligger endda meget tæt på centrum.

Køb togbillet

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Ferie i Desenzano del Garda

Der er næppe noget som kan slå en ferie ved Gardasøen og her et Desenzano oplagt. Her venter der virkelig lækkert vejr og perfekte badeforhold i søen.

Book hotel i Desenzano

Hotel i Bardolino - Gardaland resort

Byens historie

Desenzano har en kunstnerisk, historisk og arkæologisk arv, hvor rødderne kommer fra romertiden.

Middelalderen var en hård tid med mange kampe, og her var byen næsten centrum for de mange slag, som der stod mellem Brescia og Verona.

I det 15. århundrede kom det under Venedigs herredømme, og så tog byen fart, hvor den blev til en blomstrende og kommerciel by i moderne tid.

Desenzano del Garda

En gåtur i Desenzano del Garda

Desenzano er ikke blot en turistby, men er en ret stor by, hvor der er forskellige aktiviteter hele året. Byen er levende og aktiv hele tiden og har selvfølgelig det dejlige klima med sig.

Den centrale hovedvej, som løber langs strandbredden, starter fra Piazza Malvezzi, som har stået med sin pragt her siden det 16. århundrede.

Elegante butikker

Vejen byder dig på mere end en kilometer med elegante butikker, og når du finder tid midt i alt dette shoppen, så er der rig mulighed for at sætte og drikke en espresso eller noget iskoldt.

Det meste af dagen, i hvert fald om eftermiddagen og aftenen, er der liv og levende musik, som er med til at sætte smil på de mange mennesker.

Desenzano del Garda

Gardasøen

En af vores mest læste artikler, er, ikke overraskende, vores artikel om Gardasøen.

Til dig som skal på ferie i Lazise, er det selvfølgelig helt oplagt, at du tager et kig på denne også, så du er beredt på, og fået idéer til de dage du skal bruge dernede.

Søen er et mekka af smukke byer, den flotteste og mest betagende natur, samt altid garanti for lækkert vejr, varme og god mad.

Læs mere om Gardasøen

Desenzano del Garda ved Gardasøen