Skip to main content
Gardone Riviera er ferie ved Gardasøens nordvestlige del, hvor byen ligger i den smukke natur, som den skjulte perle byen er kendetegnet som.
Gardone Riviera på 20 sekunder

Gardone Riviera er beliggende i Lombardiet, i Brescia provinsen, og du har ganske få kilometer til Salo, der ligger syd for Gardone.

Byen er en af de smukkeste landsbyer i Italien, hvor der kun findes to af disse skønheder ved Gardasøen, som er med i den organisation, der er med til at fremme turismen i de små byer.

Gardone Riviera ligger i regionen Lombardiet
Her ligger lombardiet
Ferie i Gardone Riviera

Sådan kommer du til Gardone Riviera

Med tog og bus

Den nærmeste togstation ligger i Desenzano del Garda, hvorfra du skal med bus til Gardone. Busserne kan du køre med hele vejen rundt om søen.

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Bil ferie i Italien

Med bil

Du kan nå byen via motorvejsafkørsler, der kører nord eller syd for Gardasøen. Kører du nord for, tager du frakørslen ved Rovereto Sud, fortsætter mod Riva del Garda, og fortsætter ned langs søen mod syd.

Tager du og fortsætter på motorvej A22 på Brenner motorvejen, kører du ind på motorvej A4, tager frakørsel Brescia Est, og fortsætter derfra mod Gardone.

Sommerferie i Gardone Riviera

Denne fortryllende by, er, ligesom de mange andre byer ved Gardasøen, en populær ferieby i sommermånederne.

Du vil ikke fortryde en ferie her, for udover de mange kunstskatte du kan se i Vittoriale degli Italiani, er byen en skat i sig selv, ment på den måde, at byens beliggenhed er hjertens smukt.

Netop byens placering, er med til at gøre byen så populær, som er tilfældet, for byen er omgivet af bjerge med skov og mange vandrestier, hvor du kan opleve naturen og området på den mest varme facon.

Gardone Riviera ved Gardasøen

Vittoriale degli Italiani

Byen har det privilegie at huse et af de vigtigste museer ved Gardasøen, og for den sags skyld i regionen, Lombardiet.

Dette excentriske kompleks er bygget i 1921 og kommer af Gabriele D’Annunzio. Et enkelt ophold for ham her, var altså nok til at han blev forelsket i dette område.

I dette unikke miljø ser du bygninger, haver, vandløb og det fantastiske amfiteater.

Natur og afslapning

Naturen spiller en stor rolle i Gardone Riviera. Dette oplver du ved dit allerførste besøg i byen, men især når du sætter dine ben indenfor i den botaniske have André Heller. Her ser du en uvurderlig samling af japanske haver, dolomitklipper og kunstige damme.

Dette er et ideelt stoppested, inden du skal gå en rolig og romantiske gåtur ved Gardasøen, hvor netop romantikken er i sit højeste i disse omgivelser.

Hele området, byen, og dennes bjergrige skovområde i baggrunden, giver et roligt miljø over byen, som man kun kan komme til at holde af og vende tilbage til.

Sommerferie ved Gardasøen Gardone Riviera

Hotel i Gardone Riviera

Det gælder om at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel. Det er supernemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen bookinggebyrer.

Gardasøen

Gardasøen spænder over et meget stort område, lige fra Tignale, som ligger højt oppe i bjergene i Nord, med den mest fantastiske udsigt over søen, til Bardolino og Lazise, turistmekkaerne i syd.

For børnefamilierne er der kæmpe-campingpladser med fester, bueskydning til ungerne og swimmingpools i massevis.

Sætter man pris på en mere stille ferie, kan man vælge ferielejligheder væk fra turister, med gå-afstand til lokale restauranter og små centrum med den lokale macelleria og forneria (slagter og bager).

Peschiera del Garda ved Gardasøen