Skip to main content
Stresa er en ægte og kærlig lille perle ved Lago Maggiores vestlige bredde og ligger med udsigten ud til de Borromeiske øer.
Stresa på 20 sekunder

Stresa er en smuk lille landsby ved Lago Maggiore og er tilmed også en af de smukkeste landsbyer i Italien.

Her byder du en rolig atmosfære og du kan sætte dig nede ved vandet og nyde udsigten over mod de Borromeiske øer.

Stresa ligger i regionen Piemonte
Her ligger Piemonte
Ferie i Stresa

Sådan kommer du til Stresa

Med bil

Fra Malpensa lufthavnen, er der blot 50 kilometers kørsel til byen, og inde fra centrum af Milano, er der godt 5 kvarters kørsel, små 100 kilometer.

Med tog

Byen har togstation og byen er forbundet med strækningen mellem Milano og Domodossola.

Stresa ved Lago Maggiore i Piemonte

Tag toget tl Stresa

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Stresa i Piemonte

Ferie i Stresa

Byen ligger ved Lago Maggiores side, som tilhører Piemonte. Byen er den kendteste og livligste by ved denne flotte sø, og her er turismen den helt store indtægtskilde, også af folk med tegnebogen spækket op med guld.

Området

Denne pragtfulde by ligger i et betagende område, som et smukt maleri, omgivet af de grønne landskaber og Maggiores blå vand.

Det er den hyggelige atmosfære, med de pragtfulde villaer, der præger denne lille by.

Flotter villaer

Her er de store attraktioner, Villa Ducale, bygget omkring 1770. Villa Dell’Orto, bygget i 1900, og ikke mindst den store Villa PallaVicino.

Stresa ved Lago Maggiore i Piemonte

Seværdigheder i Stresa

Tag svævebanen op til Monte Mottarone, hvorfra du har en fantastisk udsigt til 7 søer, her i blandt, naturligvis Lago Maggiore. Mottarone byder derudover på fantastiske muligheder for trekking, mountainbike, samt skisportsmuligheder om vinteren.

De Borromeiske øer

Tilbage i byen, som er den store afsejlingsby ud til de Borromeiske øer, Isole Borromee, der ligger lige udenfor byen. Her er Isola Bella værd at nævne, med smukke haver og store vidunderlige villaer.

Byen er hygge og afslapning, midt i et stort, levende maleri.