Skip to main content

Castello Miramare

Castello Miramare er en af de mest besøgte steder i Italien. Slottets imponerende bygning med museum og ikke mindst den hyggelige have.

Fred og ro

Er det ro du søger, er dette også en mulighed. Tag turen ud til Castello del Miramare, der ligger få kilometer fra byen. Det er en gammel borg, med tilhørende, stor og skøn have, hvor freden suger sig til dig.

På vejen derud, finder du de lækreste badestrande.

Adriaterhavet og botanisk have

Castello di Miramare ligger blot 9 kilometer fra Triestes centrum, hvorfra du kan køre på Viale Miramare langs kysten, eller tag med bus nr. 6 på vej mod Grignano.

Er du i bil, er det en god idé at parkere langs kysten, og så gå over til slottet, da det er meget besværligt at finde p-pladser derved, især i højsæsonen, og samtidig besværligt at komme derfra i bil.

Aristokratiet

Massimiliano d’Asburgo-Lorena byggede det til ham og hans kone omkring 1860’erne, og møblerne som du ser inde på slottet, er fortsat bevaret fra dengang.

Gæsterne ser en enorm aristokratisk bopæl, med enorm luksus, der er fantastisk godt bevaret som kun italienerne kan det!

Noget af det mest imponerende ved museet, er det gamle hammerklaver, som du finder inde i musiklokalet. Det er gammel og dermed utrolig charmerende!

Il Parco di Maramare

Il Parco di Miramare, den botaniske have er på 22 hektar, er udsmykket med skulpturer, cypresser, sjældne botaniske arter, en atmosfærefyldt stemning, og naturligvis en café, når tørsten bliver for stor i varmen.

For selvom vi er ved havet, det er faktisk kun få meter fra hvor du står, er der rigtig varmt og tæt inde i haven.

Efter et par timer ved slottet, kan du tage en dukkert i Adriaterhavet, det kan faktisk godt være nødvendigt, eller tage ind til Trieste igen.

Åbningstider

Castello di Miramare er en fremragende destination, når du skal kombinere storbyferie, havet og museumsbesøg, på én gang!

Følg linket her for at finde åbningstiderne.

Ferie i Trieste

Book ferie i Trieste

Grand Hotel Portovenere