Skip to main content

Colosseum i Rom

Colosseum er en af de største seværdigheder i Rom, men også i Italien og hele verden. Det gigantiske amfiteater skal du se på din rejse til Rom.

Det største amfiteater

Det er vel det mest genkendelige vartegn i Rom, som tiltrækker mere end 5 millioner turister om året og med en kapacitet på 70.000 mennesker, er det, det største amfiteater i verden.

Historien om Colosseum

De fleste af os kender formentlig historien om Colosseum. Det blev oprindelig bygget til at underholde og var epicentret for underholdning i Rom.

De hårde kampe

Amfiteateret var vært for flere forskellige begivenheder, som tæller som gladiatorkampe, søslag og forskellige former for dyrejagt.

Disse begivenheder er filmatiseret i mange film og en af de kendte hedder ”Gladiator”, som er en film med Russel Crowe.

Ferie i Rom

Hold ferie i en af de mest kendte og ikoniske byer i verden. Rom er verdens hovedstad og at gå herinde, er som at gå århundreder tilbage i tiden. Det er på alle måder fascinerende.

Udover Colosseum, er der muligheder for at se Den Spanske Trappe, Pantheon, Trevi fontænen, Forum Romanum og meget, meget mere.

Book din ferie i Rom

Hotel

Åbningstider

Der er åbent hver dag fra 10.15 til 19.15 og de sidste gæster bliver lukket ind kl. 18.15

Højsæsonen er fra april til september. Der er lukket den 1, januar og 25. december.

Dit besøg i Colosseum

Må jeg anbefale dig at købe en guidet tur. Jeg er helt med på, at det koster noget mere, men du får måske mere ud af turen og historien om det, ved at få en tur som denne. Det gjorde vi i hvert fald.

Derudover slipper du også for at stå i kø til billetter, som virkelig kan være lang, for her køber du turen direkte ved guiden. Husk at køb den guidede tur ved en autoriseret guide.

Colosseum indefra

Colosseum
Colosseum