Skip to main content

Lago di Braies

Lago di Braies er et vidunderligt område i Dolomitterne, hvor søen sætter stemningen for den hygge og atmosfære i naturens ånd.

Vi er virkelig oppe nordpå i Italien, helt op i det fantastiske Sydtyrol, hvor der er lige så meget tysk sprog, som italiensk, og nogle steder endda mere.

Sådan kommer du til Lago di Braies

Vi har besøgt Lago di Braies, der ligger øst for motorvej E45. Men for at komme lidt nærmere på, hvor søen ligger, er vi små 100 kilometer fra Brennerpasset, og her kører du netop på E45.

Med fly

De internationale lufthavne ligger ikke lige i nærheden, men vi kan da oplyse, at der er over to en halv times kørsel til lufthavnen i Treviso, og små 4 timers kørsel fra lufthavnen i Bergamo.

Fra den danske grænse

Fra den dansk/tyske grænse, er der blot 13 timers kørsel. Det er ligefor det kan gøres uden pauser.

Ferie ved Lago di Braies

Dolomitterne er til dig som er fuld af energi og ikke kan vente med at stå op af sengen og udforske naturen. Om det så er forår eller vinter, er fuldstændig ligegyldigt, for dette er et slaraffenland for energiske mennesker.

Eller er det til dig, som bare vil have fred og ro, for så kan det også lade sig.

Book din ferie her

Hotel Corallo - La Spezia - Cinque Terre

Alpin sø i bjergene

Lago di Braies, eller, Pragser Wildsee, hvis vi skal tage den på tysk, er en alpin sø, som er helt og aldeles omgivet af bjerge. Søen er helt blank, og overskriften lyver altså ikke. I kan spejle jer i søen, så blank og smuk er den.

Søen er den største naturskabte sø i Dolomitterne.

Feriested hele året

Smaragd farve om sommeren, dækket af sne og is om vinteren, Lago Braies et besøg værd hele året. Området indbyder da også til det hele, lige fra vandreture, Bjergbestigning, og vi kan naturligvis også tage ski på, når den første sne rammer området.

Søen er virkelig en stjerne om sommeren, hvor det eneste du kan høre, er vandets rislen!

Lago di Braies