Skip to main content

Palazzo Pitti i Firenze

I Firenze har du Domkirken og centrum på den ene side af Arno floden og på den anden sider finder du blandt andet Palazzo Pitti, Boboli haven og Piazzale Michelangelo. Netop de 3 steder, er det, som vi skal kigge nærmere på nu.

Tag turen på gåben

Hvis du er i god form, er rask og på alle måder, er i god fysisk stand, så må jeg anbefale dig at tage turen på gåben. Det gjorde jeg fra mit hotel, som ikke lå så langt fra domkirken, og hvor jeg på mon vej kom forbi Santa Maria Novella kirken og gik over Ponte Santa Trinita, inden jeg satte mine fødder på den anden side af floden.

Solgt til Medici familien

Palazzo Pitti er et enormt palads og et af Firenzes største arkitektoniske bygninger. Pitti familien fik bygningen designet af Filippo Brunellschi i 1457, men den blev siden solgt til Medici familen, som fik det ændret og udvidet, designet af Bartolomeo Ammannati.

Museum i Palazzo Pitti

I dag huser Pitti nogle af de vigtigste museer i Firenze. På 1. sal finder Palalina galleriet, hvor du finder malerier fra det 16. og 17. århundrede. På stueetagen finder du Sølvmuseet og Museo degli Argenti, der er hjemsted for en rig samling af genstande med høj værdi, bestilt af Medici familien. På den øverste etage befinder

Museum for moderne kunst

Museet for moderne kunst sig. Her er der en vidunderlig samling af malerier, herunder flere toscanske malere, med værker fra slutningen af det 18. århundrede til 1. verdenskrig.

Hotel Fiera - Bologna

Hotel i Firenze

Pragtfulde Firenze kan du nyde og se meget med oplevelser, som du ikke ser andre steder, og et centrum, som er på UNESCOs verdensarv.

Book din ferie i Firenze

Billetter til Palazzo Pitti

Indgangen til det beskrevne, her i blandt til de beskrevne museer, køber du en billet til. For at komme ind og se Boboli haven og dennes museer, skal du købe en separat billet. Der er en 50% besparelse, hvis du køber billetten inden kl. 08.59 og går ind inden kl. 09.25.

Åbningstider og priser

Fra 1. marts til 31. oktober, er prisen på 16 euro, eller 8 euro, hvis du køber den inden kl. 08.59

Fra 1. november til 28. februar er prisen på 10 euro, eller 5 euro ved 50%.

Få rabat

Køb adgang til Uffizi, Palazzo Pitti og Boboli haven for 38 euro fra 1. marts til 31. oktober, eller for 18 euro fra 1. november til 28. februar.

Åbningstiderne er fra kl. 08.15 til kl. 18.50, tirsdag til søndag, og lukket alle mandage. Den første søndag i hver måned mellem oktober og marts, er der gratis adgang for alle til Palazzo Pitti.

Priser og åbningstider kan ændres og er skrevet med forbehold for ændringer.