Skip to main content

Santa Maria delle Grazie i Milano

Santa Maria delle Grazie ligger lige i hjertet af Milano og, udover sin historie, er kendt for at have Den Sidste Nadver hængende i kirken.

Kirken

Basilikaen er bygget i 1463 og tilhører Dominikanerordenen, som tilhører San Vito al Corpo sognet.

Find vej

Lad os sige du står ved Duomo og kigger ned i retning mod Castello Sforzesco. Så bevæger du dig herned, går til venstre og hernede er der skilte til kirken.

Anden verdenskrig

Natten til den 15. august 1943 ramte engelske/amerikanske fly kirken med et bombardement, som jævnede kirken.

Den Sidste Nadver var heldigvis godt dækket ind med sandsække, men biblioteket og venstre side af kapellet blev ødelagt.

UNESCO

Den har siden 1980 været på UNESCOs verdensarv, da den er en af de største eksempler på Renæssancekunst, der ligeledes er godt støttet af Leonardo da Vincis Sidste Nadver, som repræsentant for det menneskelige geni.

Ferie i Milano

Milano er et italiensk kraftcenter, som er centrum for landets store økonomi, messer, mode, shopping, fodbold og kultur fra den absolut øverste hylde.

Byen er ideel til ferie i Lombardiet, for at udforske regionen i flere uger, og er ligeledes populær til en forlænget weekend, som den kan bruges til hele året.

Book din ferie lige her

Hotel i Milano

Åbningstider

Jeg må hellere skynde mig at skrive, at vi ikke kan tage ansvaret for disse åbningstider herunder, for de kan selvfølgelig ændre sig i ny og næ.

Mandag-lørdag 9.00-12.00 og 15.30-17.50

Søndag og helligdage 16.00-17.50

Der er gratis adgang.

Den Sidste Nadver

For at komme ind og se maleriet skal du bestille tid og det skal du gøre i god tid. For at bevare maleriets integritet, er der adgang for max 25 personer ad gangen i 15 minutter.

Billetter

Du kan maximalt bestille 5 billetter ad gange og dette kan du kun gøre 2 gange på et kalenderår. Bestil din ferie på VIVATICKET.