Skip to main content

Badeferie i Lazise

Lazise er en pragtfuld badeby, som hvert år bliver besøgt af flere millioner turister, for at opleve det smukke vand og det dejlige klima.

Lazise på 20 sekunder

Lazise er med afstand en af de mest populære sommerdestinationer i Italien.

Den charmerende by ved Gardasøen, er da også voldsomt tillokkende med dens rolige og vuggende placering ved den populære sø.

Lazise ligger i regionen Veneto
Her ligger Veneto
Ferie i Lazise

Sådan kommer du til Lazise

Byen er en stor turismemagnet for kør-selv folket. Ikke bare fra Danmark, men fra det meste af Europa, er der en ret stor trængsel i sommermånederne.

Der er heller ikke længere til Lazise, end at du faktisk kan køre turen fra den dansk/tyske grænse i et træk. Dette er naturligvis helt op til, hvor små børnene er på bagsædet, og hvor meget du kan holde til at køre, samt om der er mere end 1 person i bilen, som kan køre.

Til Lazise i bil

Fra grænsen mellem Tyskland og Danmark er der 1368 kilometer, så derfor ville du kunne tage turen, med højde for kø og trafik, køre den tur på knap 13 timer.

Du kører ned igennem Tyskland, forbi München, ned til Østrig, ind i Italien, og fra Brennerpasset, er du meget tæt på målet.

Til Lazise med fly

Er selvfølgelig også en mulighed og der er da også en del lufthavne i nærheden af Gardasøen.

Fra lufthavnen i Verona, har du 22 kilometer til Lazise. Fra Orio al Serio lufthavnen ved Bergamo, er der en times kørsel, mens der fra Linate lufthavnen i Milano, er der knap halvanden times kørsel.

Lazise gardasøen

Efterårsferie ved Gardasøen

Lazise er en populær feriedestination for alle aldre. Det er indlysende. Det er også en by, hvor klimaet er så mildt, så behageligt og så godt, at du kan besøge stedet det meste af året. I hvert fald fra det meget tidlige forår, som i marts, til det sene efterår, og her snakker vi i starten af november.

Vejret i Lazise

Jeg har i flere omgang været ved Gardasøen i løbet af efterårsferien i uge 42. Her har vi boet og besøgt flere forskellige byer og sidste gang besøgte vi Lazise med virkelig lækket vejr.

Hvis du er en erfaren turist i Italien, og måske især her ved Gardasøen, så ved du måske allerede dette. Men er du ikke det, og tænker du, at du skal besøge Norditalien og Gardasøen i efterårsferien, men tvivler du på om vejret er godt, så tag du bare roligt afsted.

Godt vejr hele året

For vejret er fantastisk. Flere gange har vi oplevet et pænt stykke over de par af 20 grader og når det hele står helt stille og du står eller sidder i solen, så er der og føles som over 25 grader. Ergo taler vi om, at det er det samme som en rigtig god sommerdag i Danmark.

Ferie i Lazise

Som du kan se på disse billeder, er det at holde ferie i Lazise, alt hvad der bringer afslapning og hygge sammen, hvilket vel er den største årsag til vi holder ferie?!

Byen rummer det hele. For det er her du kan tage på ferie, enten med hele familien, som kan være stor og lille, og det er her du kan tage på ferie alene, eller som par.

Om end du er til en afslappende uge ved stranden og den gode mad på en af de mange restauranter, eller om du er til lidt mere aktivitet, er der muligheder for begge dele.

Aktiv ferie

Er heldigvis også en mulighed til dig, som vil en tur ud på Gardasøens bølgende blå vand, for at stå på vandski, dykke, eller til det mere rolige, at sejle en tur rundt på søen.

Lazise gardasøen
Lazise

Gardasøen

En af vores mest læste artikler, er, ikke overraskende, vores artikel om Gardasøen.

Til dig som skal på ferie i Lazise, er det selvfølgelig helt oplagt, at du tager et kig på denne også, så du er beredt på, og fået idéer til de dage du skal bruge dernede.

Søen er et mekka af smukke byer, den flotteste og mest betagende natur, samt altid garanti for lækkert vejr, varme og god mad.

Læs mere om Gardasøen