Skip to main content
Malcesine er en malerisk by i toppen af Gardasøen med smukke udsigter, smalle og hyggelige gader og med et ægte italiensk køkken.
Malcesine på 20 sekunder

Malcesine er en af de nordligste byer ved Gardasøen, hvor den ligger godt gemt i mellem byens kendte slot, søen og Monte Balde.

Byen er middelalderlig og nøjagtig så lækker, som du forventer ved en ferie ved Gardasøen, hvor der mulighed for at bade og shoppe og vandre.

Malcesine ligger i regionen Veneto
Her ligger Veneto
Ferie i Malcesine

Sådan kommer du til Malcesine

Med tog

Der er ikke togstation i Malcesine. Den nærmeste station er i Rovereto, som er 33 kilometer derfra, og her er der gode forbindelser med bus til og fra Gardasøen.

Køb togbillet

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

 

I bil

Når du kommer fra den Brennerpasset, kørende på E45, kommer skiltene ned mod Gardasøen, og her drejer du af ved Rovereto Sud/Lago di Garda Nord.

Byen er klart en destination, som primært bliver besøgt i forår og sommermånederne, og her skal du være opmærksom på den meget tætte trafik, som der er på indfaldsvejene fra motorvejen og ind mod Gardasøen.

Med fly

Der er en række lufthavne som er tæt på Malcesine, som du kan flyve til med direkte fly.

Den nærmeste lufthavn er i Verona, hvorfra der er 101 kilometer, og fra Bergamo er der 138 kilometer. De to lufthavne i Milano, er der hhv. 181 og 218 kilometer fra Linate og Malpensa.

Ferie i Malcesine

Hvad med en ferie ved Gardasøen? Vejret her er dejligt fra tidlig marts og langt ind i efteråret, som vi faktisk kan trække helt til november. Du finder noget for enhver smag hos Booking.com.

Book din ferie i Malcesine her

Hotel Porto Roca - Cinque Terre

Hvad er Malcesine?!

Jo, nu skal du høre, eller, nærmere skal du jo læse dette. Der er ingen tvivl om at byen har det du søger, når du skal på ferie ved Gardasøen.

Stil i både afslapning og køkken

Det er netop det som vi alle betragter og tager for givet, ved at nævne en by ved denne pragtfulde sø, men det, at der er behageligt og nærmeste unikt og med en kraftfuld smag af Italien i både stil, afslapning, køkken og naturlige scener omkring byen.

Populært for bryllupsfester

Denne middelalderlige landsby er ægte og er derfor et populært sted for bryllupper. At byen så er omgivet af olivenlunde og lang strande, er kun med til at give endnu et plus.

Malcesine

Castello Scaligero

Dette slot kan du ikke undgå at se, og det skal du heller ikke, får du kan se det allerede inden du rammer byen. Det er byens helt store seværdighed.

Slottet har virkelig stået der i mange år, og blev ødelagt i 590, men blev siden bygget igen af dem som ødelagde det, nemlig Frankerne.

Nationalt monument

Fra 1277 til 1387 var det residens for Scaligeri og siden beboet af adelige familier.

Den 22. august 1902 blev slottet erklæret som et nationalt monument.

Vejret i Malcesine

Det kan mange ting. Noget af det som vi bedst kan og ved meget om her i Danmark, er blæst og vind, og denne finder du også på disse kanter i den nordlige bredde ved Gardasøen.

Vejret er godt, og det er også for det meste, men vinden er der ligeså ofte, og derfor er byen også en fremragende vært for mange windsurfere, som kommer til fra nær og fjern.

Men sol, det får du!

Gardasøen

En af vores mest læste artikler, er, ikke overraskende, vores artikel om Gardasøen.

Til dig som skal på ferie i Lazise, er det selvfølgelig helt oplagt, at du tager et kig på denne også, så du er beredt på, og fået idéer til de dage du skal bruge dernede.

Søen er et mekka af smukke byer, den flotteste og mest betagende natur, samt altid garanti for lækkert vejr, varme og god mad.

Læs mere om Gardasøen