Skip to main content
Cavallino Treporti er beliggende ved Adriaterhavets nordlige kyst, og er med denne placering et af de mest besøgte feriemål i Veneto.
Cavallino Treporti på 20 sekunder

Cavallino Treporti er en lang halvø mellem Venedig og Lido di Jesolo, og dennes frugtbare jord og lækre strande, er med til at gøre dette sted attraktivt.

Det er et vidt forskelligt landskab der møder dig her, og med indbyggernes gæstfrihed, der virkelig er ægte, er stedet et af de mest foretrukne feriemål i det nordlige Italien.

Cavallino Treporti ligger i regionen Veneto
Her ligger Veneto
Ferie i Cavallino Treporti

Sådan kommer du til Cavallino Treporti

Med tog og bus

De nærmeste togstationer er i Mestre og San Dona di Pieve. Disse stationer er forbundet med busserne ATVO, der er forbundet med Lido di Jesolo, som derfra, er yderligere forbundet med busser til Cavallino-Punta Sabbioni.

Køb togbillet

Her på siden kan du købe din togbillet, så du kan gå direkte ombord og fremvise den QR-kode, som du har fået ved køb af billetten.

Bil ferie i Italien

Med bil

Afkørslen til Cavallino forbindes med motorvejene A4 og A27, som du kan tage fra Venezia Mestre og Noventa/San Dona di Pieve.

Herefter fortsætter du mod Jesolo hvor du følger skiltene mod Cavallino-Punta Sabbioni. Når du er kommet til Jesolo, er der en direkte vej på SP 42, som fører dig til Cavallino Treporti.

Med fly

Lufthavnen i Treviso er den mest benyttede lufthavn i sommerperioden. Fra den og til Cavallino er der cirka 58 kilometer, hvilket vil tage lige under 1 time i bil, eller godt 2 timer med den offentlige transport.

Sommerferie i Cavallino Treporti

Dette område, dette miljø du finder her, er rammen om den perfekte ferie for dig og din familie, eller bare dig, som er taget hertil for at nyde naturen og stranden.

Det er her Adriaterhavet viser sig fra sin mest fornemme side, hvor de varme briser fra havet, lægger sig som en dyne over stranden om sommeren.

Det er her du får vished om, at sommeren i Italien er noget helt særligt, når en lang og dejlig dag i varmen skal afsluttes med noget lækkert italiensk mad.

Sommerferie ved Gardasøen Gardone Riviera

Campingpladser ved Cavallino Treporti

For at sikre sig den perfekte sommerferie, er der først og fremmest basis for, at man har et godt sted at bo på sin ferie.

Det får du ved at bestille i god tid, for som skrevet, er dette et populært feriemål og med mere end 6 millioner turister, som fortrinsvis er i juni, juli og august, er der rift om at få de bedste pladser på de mest populære campingpladser.

Vi har samarbejde med Booking.com, som i øjeblikket har 25 campingpladser, hvor der er noget for enhver smag og pengepung.

Stranden ved Cavallino Treporti

Stranden er formentlig en af de største årsager til stedets enorme popularitet. Det er ikke for sjov, at Cavallino Treporti, er i top-10 over de mest besøgte steder i Italien, og det siger faktisk ikke så lidt.

Mere end 6 millioner turister kommer til Cavallino hvert år, og der er ingen tvivl om, at det er primært sommermånederne, der er denne tiltrækningskraft.

Cavallino Treporti

15 km sandstrand

Det er klart, at når et område kan mønstre en sandstrand, der er mere end 15 kilometer lang, så er der masser af plads til dig for at få en plads, og hoppe i Adriaterhavet lige så tit som du lyster det.

De 15 kilometer er fra fyrtårnet i Cavallino til fyrtårnet i Punta Sabbioni og bliver ikke afbrudt af andet en strand med gyldent sand.

Bag stranden, som er bred, er der fyrreskov, og dermed er stranden i en perfekt beliggenhed mellem havet og skoven og den reneste natur.

Trygt for børn

Stranden er en dejlig og sikker oase for børn og voksne, hvor der er mulighed for den perfekte afslapning under den italienske sol, men også for forskellige aktiviteter i form af f.eks. leg med bold.

Stranden er familievenlig, for der er ikke ret dybt ude i vandet, og dermed kan der stadig læses en god bog, mens børnene leger ved vandet.

Besøg Venedig

Venedig er der hvor Adriaterhavet bølger ind mod lagunen, hvor vi finder en af de mest romantiske og karakteristiske byer i verden. Venedig.

Adriaterhavets dronning som Venedig også kaldes, ligger i en lagune ud til Adriaterhavet, hvor byen er bygget på 100 små øer, støttet af millioner af pæle og over 400 broer.

De mange seværdigheder i byen, der kommer som perler på en snor, vil gøre din ferie i Venedig til en af de mest fascinerende og romantiske du vil opleve.

Markuskirken i Venedig