Skip to main content

Badeferie i Lido di Jesolo

Lido di Jesolo er med sin beliggenhed nord for Venedig og med sin lange strandpromenade, en populær sommerdestination.

Lido di Jesolo på 20 sekunder

Der er dømt sommer og sol, når Lido di Jesolo for alvor åbner dørene til en ny sæson. Den lange promenade med de mange butikker, sjov og masser af spil og leg, gør lidoen til en populær destination for mange turister.

Lido di Jesolo ligger i regionen Veneto
Her ligger Veneto
Ferie i Lido di Jesolo

Sådan kommer du til Lido di Jesolo

Der er ikke noget at sige til, at danskere, svenskere, tyskere og andet godtfolk tager bilen og kører sydpå til Italien, i dette tilfælde til Lido di Jesolo. For der er altså ikke langt derned, hverken fra Tyskland eller fra Danmark.

Kør selv ferie til Lido di Jesolo

Med bil

Fra den dansk/tyske grænse, har du knap 14 timers kørsel, hvis du altså vælger at tage turen i et træk. Efter Munchen kører du mod Salzburg/innsbruck og fortsætter på motorvej A1, hvorefter du skifter til A10/E55 mod Salzburg.

Ved udfletningen ved Knoten Villach skal du mod A2/E55 mod Italien og Udine. Herefter er det direkte mod syd indtil du kommer til skiltene ved Lidoen.

Med fly

Lufthavnen i Venedig kan du komme til hele året rundt fra Danmark.

Har du lejet en bil i Treviso lufthavnen, har du ikke meget mere end en times kørsel. Skal du med det offentlige går turen ind mod Venedig, skift, over mod bussen på landevejen eller vandbussen, som sejler mellem de to byer.

Stranden ved Lido di Jesolo

Den 15 kilometer lange sandstrand, er med til at give området et dejligt og underholdende liv i sommermånederne. Stranden har det blå flag, som derved har et bevis for dens sikkerhed. Personalet ved stranden har den højeste uddannelse indenfor faget.

Hvis havet og solbadning ikke er nok for dig, så er der massevis af muligheder for aktiviteter som beachvolley, eller dykke ude i det blå Adriaterhav.

Sport

Byen er vært for mange forskellige sportsarrangementer. Hvert år i efterårsferien, er der en stor fodboldturnering, som jeg faktisk har været med til nogle gange. Derudover er der turneringer i både basketball og tennis, og er du til golf, så har du mulighed for at svinge køllen på de 900.000 m2 baner i Golf Club Jesolo.

Hvis stranden og badevandet ikke er helt nok, så kan du få en pragtfuld dag til at gå i Jesolo Caribe bay by Aqualandia.

Hotel i Lido di Jesolo

Det gælder om at være ude i god tid, hvis du skal have de bedste priser på hotellet til ferien.

Vi anbefaler Booking.com, når du skal bestille hotel. Det er supernemt, og de har nogle gode fordele.

Booking.com har prismatch, så du er sikker på at få den bedste pris på dit hotel. Desuden har de 24/7 dansk kundeservice, og der er ingen bookinggebyrer.

Book din ferie i Lido di Jesolo på Booking.com

Camping Ci Sano San Vito i Bardolino

Restauranter

Du spiser godt i Jesolo. Maden kommer ude fra de lokale bønder i Veneto, der både kan lave den bedste olivenolie og de lækreste råvarer til køkkenet.

Venetos køkken kan noget!

Gågaden i Lido di Jesolo

Jesolo tilbyder dig 13 kilometer shoppinggade. Denne gade er i den grad også med til at fange de mange turister, og på gaden kan der shoppes i de mange butikker, spises på de mange restauranter og nyde noget koldt på en af de mange caféer.

Du kan også vælge shoppingcenteret, Jesolo Laguna Shopping. Det er et udendørs center med et væld af butikker, restauranter og caféer.

Campingpladser ved Lido di Jesolo

Campeggio Don Bosco. 3,8 km fra centrum. Se link 

Wave village. 0,8 km fra centrum. Se link

Camping Parco Capraro. 4,6 km fra centrum. Se link.

Jesolo Mare Family Camping. 6,6 km fra centrum. Se link

Cala Blu. 1,2 km fra centrum. Se link

Laguna Park. 0,9 km fra centrum. Se link

Villaggio Le Tropezien. 4,3 km fra centrum. Se link